2024/04/27

 

HOROSKOPAS LIEPOS 14 D.

Rasos Čepaitės nuotrauka

Liepos 14-oji – Agurkų diena.

AVINAS. Ši diena bus tiek gera, kiek jūs patys pozityviai mąstysite. Regis, pasižymėsite komunikabilumu, viskuo domėsitės, neblogai orientuositės informacijos gausoje. Būkite atsargūs kelyje.

JAUTIS. Regis, susiskaičiuosite pinigėlius, įvertinsite savo galimybes ir jau pradėsite vykdyti savaitgališką programą. Prie jūsų mielai prisidės kai kurie artimos aplinkos žmonės arba užmegsite naujų pažinčių.

DVYNIAI. Šiandien pasižymėsite emocionalumu. Galite nepataikyti į taktą su aplinkinių nuotaika. Kilę nesusipratimai abipusiai žeis. Nebūtų protinga atsiverti tylos siena taip ir nesusitaikius, neatleidus.

VĖŽYS. Pageidausite, kad šiandien niekas nekvaršintų galvos. Norėsis ramaus laiko vien tik sau. Jeigu pavyks atsiriboti nuo šurmulio, įtampos, tuomet diena bus gana maloni. Neskirkite per daug laiko internetui.

LIŪTAS. Neblogai seksis megzti pažintis, susitarti. Svarbu, kad tie susitarimai būtų abipusiai prasmingi ir konkretūs. Nenumokite ranka į neįprastą pažįstamo asmens elgesį. Pasidomėkite jo savijauta.

MERGELĖ. Būtų šaunu, jeigu šiuo metu pabaigtumėte kai kuriuos užtrukusius darbus ir po savaitgalio jau imtumėtės naujų planų. Tai aktualu ir tuomet, jei ruošiatės kur nors išvykti.

SVARSTYKLĖS. Tikėtina, kad pagaliau pavyks išspręsti įstrigusią problemą. Galbūt gausite aktualių žinių, susijusių su kelione, studijomis, publikacijomis, teisinėmis ar tarptautinėmis aktualijomis.

SKORPIONAS. Galima šiokia tokia transformacija, kai sena staiga atgis arba įgaus kitokį pavidalą. Tikėtinos derybos, finansiniai sandoriai, įpareigojančių dokumentų pasirašymai. Turite būti budrūs, nes situacija yra nestabili.

ŠAULYS. Būsite kiek sutrikę dėl kelių pasirinkimo variantų. Pasistenkite pažvelgti į situaciją objektyviau, neatsiribodami nuo kitų žmonių patirčių, poreikių bei patarimų.

OŽIARAGIS. Jeigu ieškote darbo ar darbuotojų, pagaliau gali pasisekti. Taip nutiks, jei neseniai buvo padaryti reikiami žingsniai. Gali būti, kad pasijusite reikalingi, įvertinti ir kokioje nors kitoje srityje.

VANDENIS. Pasitelksite gerą vaizduotę ir jums pavyks kūrybingai padirbėti ar pailsėti. Augančiai kartai turėtumėte skirti didesnį dėmesį. Visgi tai nereiškia, kad turite pildyti vaikų rizikingas, abejotinas užgaidas.

ŽUVYS. Jūsų mintys suksis apie namų, giminės, šeimos ar sodybos reikalus. Į bet kokį priekaištą reaguosite labai jautriai, ypač jei jį išgirsite iš asmens, kuriuo pasikliaujate ir tikitės didesnės empatijos.

ELTA

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video