2024/04/28

 

KĄ DARYTI, KAI NORISI VALGYTI, O VIRTUVEI NELIEKA LAISVO LAIKO?

Jeigu mintyse svajojate apie tai, kaip jums tiesiai į darbą arba į namus pietų metu kas nors atneša lauknešėlį su šviežiai pagamintais patiekalais, nemanykite, jog tokia svajonė negali būti įgyvendinta. Maisto paslaugos praverčia tada, kai nėra laiko pačiam gamintis valgį, arba kai reikia pamaitinti didelį būrį svečių, darbuotojų, arba pavaišinti kokios nors šeimyninės šventės kviestinius dalyvius. Tokias paslaugas teikia dauguma maitinimo įmonių.

Į ką, bendraudamos su klientais, pirmiausiai atsižvelgia maitinimo paslaugas teikiančios įmonės?

Maitinimo paslaugas teikiančios įmonės, bendraudamos su užsakovais, pirmiausiai atsižvelgia į konkrečius kiekvieno iš jų pageidavimus – kada kam patogiausia pristatyti užsakytą maistą, kokie valgiai pageidaujami. Taip pat valgiaraščiai gali būti sudaromi atskirai vegetarams, atskirai mėsą valgantiems, atsižvelgiant į pageidaujamą jų kaloringumo lygį. Pats maistas pristatomas steriliose pakuotėse ar kitokioje higienos reikalavimus atitinkančioje taroje.

Kodėl yra naudinga maitinimo paslaugas užsakyti darbovietėms?

Patogiausia yra maitinimo sutartį sudaryti su kuria nors viena pasirinkta patikima įmone, kuri yra pelniusi gerą vardą tarp klientų. Ypač yra ekonomiškai naudinga darbuotojų maitinimą užsakyti gamybiniuose kolektyvuose, biuruose. Taip būtų sutaupytas laikas, kurį darbuotojai praleistų, per pietų pertrauką ieškodami artimiausios vietos, kur galėtų greitai pavalgyti. Skubėjimas pietų metu neigiamai veikia virškinimo sistemą, todėl idealus variantas – pietavimas savo darbovietėje.

Kada yra dažniausiai pageidaujama maisto tiekimo paslaugų?

Daug yra maisto tiekimo paslaugų rūšių. Dažniausiai ši paslauga užsakoma vestuvėms. Kokius patiekalus ir gėrimus pristatyti vestuvininkams, dažniausiai yra aptariama su vestuvių planuotoju, kuris su maisto tiekėjais aptaria visas smulkmenas. Kita populiari maisto tiekimo paslaugų rūšis – įmonių kolektyvų ir jų svečių maitinimas per verslo partnerių susitikimus, konferencijas, pramoginius pobūvius.

Dažnai pageidaujamos maitinimo paslaugos ir per privačius vakarėlius, šeimynines šventes, jubiliejines ir vestuvių sukaktis, gedulingus pietus po laidotuvių. Tada paslaugos užsakovas smulkiai aptaria patiekalų meniu, gėrimų ir deserto derinius. Be viso šito dar yra ir maisto pristatymo į namus neįgaliems asmenims ir ligoniams paslauga. Ją įprastai užsako tokių žmonių artimieji, kurie patys ne visada gali pasirūpinti į bėdą papuolusiais giminaičiais. 

Market Rats inf. ir nuotrauka

Užs. Nr.869

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video