2024/04/28

 

HOROSKOPAS LIEPOS 13 D.

Unsplash nuotrauka

Liepos 13-oji – Durbės mūšio diena.

AVINAS. Galimi pasikeitimai asmeninių santykių srityje. Jeigu norite kažką išsiaiškinti, nebeatidėliokite. Tai būtų geriau, nei slapta laikytis savo klaidingų išvadų. Atsargiai kelyje, gerbkite kitus eismo dalyvius.

JAUTIS. Šiandien derėtų stengtis susitarti dėl konkrečių materialių reikalų, finansinių sąlygų, atsiskaitymų, draudimo, tiekimo, nuomos ar prekių. Delsimas neišeis į naudą.

DVYNIAI. Iš ryto bus nelengva išsijudinti, o vėliau – save sustabdyti. Pasistenkite pernelyg nelėkti ir nesikarščiuoti, kad kiti viską daro lėčiau. Saugokitės traumų, ugnies.

VĖŽYS. Galite pasijusti apnikti neaiškių negalavimų. Tai gali būti trumpalaikis silpnumas. Atsisakykite žalingų įpročių ir neigiamų minčių. Raskite laiko poilsiui. Atsargiai vandens telkiniuose bei saugokitės šilumos smūgio.

LIŪTAS. Kai kuriose srityse reikalai pagerės, bet tik tuo atveju, jei rasite draugišką tarpusavio kalbą. Savo dėmesiu gali nudžiuginti senas draugas. Visgi prioritetą teikite vaikams, mylimam žmogui, o ne draugams.

MERGELĖ. Ilgalaikės jūsų pastangos gali būti įvertintos. Visgi noro darbuotis bus vis mažiau, ypač jei jums reikia atostogų ar iki šiol netausojote sveikatos. Saugokitės ugnies, piktų gyvūnų. Neprovokuokite agresijos, konfliktų.

SVARSTYKLĖS. Tikriausiai mėginsite sutvirtinti kai kurias pažintis. Galite sulaukti dėmesio užsienyje, reprezentacinio renginio metu ar pan. Visgi jei esate toli nuo namų, galite patirti nepatogumų.

SKORPIONAS. Tikriausiai aplinkybės arba kiti žmonės jus privers pasirūpinti sudėtingais klausimais. Kol kas palankiau tęsti, užbaiginėti senus darbus, nei pradėti naujus. Kai ko nebegalima atidėlioti nė dienos.

ŠAULYS. Būtų gerai, kad mažiau galvotumėte apie tuos asmenis, kurių nemėgstate, negebate toleruoti. Užuot kritikavę kitus, užsiimkite saviugda, plėskite savo kompetencijas.

OŽIARAGIS. Šiandieną galite susitarti dėl darbo, užsakymo, paskolos, permainos ar pan. Visgi turite rimčiau paanalizuoti, kokio pokyčio jums iš tiesų reikia. Tą patį keisti į tą patį nelabai verta.

VANDENIS. Kils originalių kūrybinių idėjų, pajusite įkvėpimą. Paskatinkite vaikų saviraišką. Jeigu ruošiatės kultūriniam renginiui, kelionei ar jau keliaujate, diena bus produktyvi. Visgi tikėtinos gana didelės išlaidos, kurių neplanavote.

ŽUVYS. Rytinis jūsų aktyvumas netrukus gali pasibaigti dėl patirto nemalonaus spaudimo ar trukdymo. Jeigu iniciatyvą grubiai perims kiti, nesigraužkite. Pasirūpinkite savo vidiniu bei namų komfortu.

ELTA

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video