2024/04/27

 

HOROSKOPAS LIEPOS 12 D.

Unsplash nuotrauka

AVINAS. Galimas netikėtas piniginės papildymas iš nekilnojamojo turto nuomos, pardavimo arba reikšmingas pirkinys. Galite nusipirkti kažką ekstravagantiško arba ką nors nustebinti originalia dovana.

JAUTIS. Būsite kūrybingi, originalūs ir linkę rizikuoti. Galimas meninis įkvėpimas, neįtikėtini potyriai. Galbūt leisitės į nuotykį, kuriam anksčiau būtų pritrūkę drąsos.

DVYNIAI. Galite sužinoti paslapčių, kurios staiga pakeis kai kurias jūsų nuostatas ar viltis. Nors jums labai svarbus draugiškumas, minčių bendrumas, solidarumas, šiandien nesieksite jokio šurmulio. Meninė kūryba, dvasinės praktikos bus atgaiva sielai.

VĖŽYS. Šiandien tikriausiai labai sustiprės jūsų apetitas naujovėms, ieškosite pikantiškų užsiėmimų, įspūdžių, naujų pažinčių. Spontaniška rizika gali pasiteisinti.

LIŪTAS. Jeigu kils noras daryti originalius pokyčius, verta pagalvoti apie galimas pasekmes. Tikėtini pasiūlymai, susiję su projektais, karjera. Galite kažkaip pasižymėti viešumoje.

MERGELĖ. Turėsite galimybių pritraukti įtakingų asmenų dėmesį arba realizuoti planą, susijusį su studijomis, užsieniu. Galite gauti netikėtą pasiūlymą arba originalią prekę, užsisakytą internetu.

SVARSTYKLĖS. Galite susidomėti nauju verslo ar finansiniu planu, investicijų galimybe. O galbūt jus nustebins sutuoktinis ar pažįstamas savo ekstravagantišku elgesiu, rizikingais sumanymais.

SKORPIONAS. Gebėjimas pažvelgti tarsi iš toli, iš perspektyvos gali padiktuoti svarbų sprendimą. Kita vertus, šiandieninė situacija neprognozuojama ir labai priklauso tiek nuo jūsų partnerių, tiek nuo priešų, kurie bus linkę keistai manevruoti.

ŠAULYS. Gali būti, kad šiandien itin daug dėmesio skirsite mitybai, dietai, sveikatos ir grožio sritims, augintiniams. Galbūt tam paskatins netikėtumas, ypatingas įvykis.

OŽIARAGIS. Šiandien persipins tikrovė ir žaidimas, nuoširdūs pasisakymai ir humoras, vaidyba. Puiku, nes jums išties gali tekti kūrybingai improvizuoti, rizikuoti. Labai lengva tiek pritraukti naujų sąjungininkų, partnerių, tiek įgyti priešų.

VANDENIS. Namuose ir vidiniame savo pasaulyje neišvengsite chaoso. Staiga pajusite, kad galite daug paaukoti dėl savo aistros ar norimos naujovės. Aplinkiniams atrodysite ekscentriški, azartiški. Kita vertus, tokia jūsų būsena gali būti streso pasekmė.

ŽUVYS. Pokalbiai telefonu, gaunama informacija, susirašinėjimai, ekskursijos šiandien suteiks įspūdžių ir malonumo. Tikėtini viliojami pasiūlymai. Kažkuo gali nustebinti vaikai, giminaičiai. Venkite rizikos kelyje.

ELTA

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video