2024/04/27

 

HOROSKOPAS LIEPOS 11 D.

Unsplash nuotrauka

Liepos 11-oji – Pasaulio gyventojų diena; Pasaulinė populiacijos diena.

AVINAS. Sutelksite dėmesį į labai žemiškus dalykus. Gali nutikti taip, kad į jūsų kišenę priplūs pinigų arba staiga daug jų ištekės. Būsite linkę optimistiškai planuoti materialines perspektyvas.

JAUTIS. Regis, turite kilnių tikslų, tačiau ne visi jus supranta ir pritaria. Šiandien jums nestigs pasitikėjimo savimi bei savo siekiais ir tai gali sustiprinti jūsų autoritetą. Jeigu keliaujate, naudingai praplėsite akiratį.

DVYNIAI. Diena bus žymiai malonesnė, jeigu jums niekur nereikia skubėti ir galite viską daryti ramiai, atsipalaidavę. Šiandien svarbu sumažinti tempą, vengti streso, nes lengviau pažeidžiama yra jūsų sveikata.

VĖŽYS. Šiandien jums niekas neleis nuobodžiauti. Nuo intensyvių kontaktų galite labai pavargti, nepaisant to, kad jie draugiški. Kaip bebūtų, venkite oponuoti, elkitės diplomatiškai, nes nuo draugiškumo iki priešiškumo tėra mažas žingsnelis.

LIŪTAS. Nelengva bus realizuoti kai kuriuos sumanymus net pasitelkus įtakingus asmenis. Galbūt šiuo metu užuot ramiai atostogavus jums teks vykti į komandiruotę, dalyvauti profesiniame konkurse, konferencijoje ar pan.

MERGELĖ. Jeigu atostogaujate, domins kelionės, ekskursijos. Jei dirbate, tikėtini susitikimai, intelektualūs pokalbiai. Kontaktai su užsieniečiais ar įtakingais veikėjais ateityje gali duoti nemažą naudą.

SVARSTYKLĖS. Tikėtina, kad neišvengsite finansinių rūpesčių, derybų. Galite sudaryti draudimo sutartį, rašyti testamentą, pirkti ar parduoti akcijas ar tiesiog tuo domėtis. Protingai tvarkykite savus ir svetimus pinigus.

SKORPIONAS. Jumis labai domėsis konkuruojantys asmenys, oponentai. Įtakingas veikėjas savo samprotavimais gali priversti jus pasijusti nejaukiai. Nesivelkite į tuos ginčus, kurių galite išvengti. Išlikite korektiški, diplomatiški.

ŠAULYS. Jeigu dirbate, o ne atostogaujate, tai turėtų būti produktyvi darbo diena. Regis, vakare būsite patenkinti ir savimi, ir pasiektais rezultatais. Jeigu ieškote darbo, tikėtinas pasiūlymas.

OŽIARAGIS. Susidarys įspūdis, kad pradeda dvelkti permainomis ir viešame, ir asmeniniame gyvenime. Būkite labai atsakingi, priimdami sprendimus, susijusius su vaikais, jų ateitimi. Galite pasižymėti tam tikrais gebėjimais, šmaikštumu.

VANDENIS. Šiandien aktualiausi turėtų būti šeiminiai, asmeniniai reikalai. Noriai vyksite į gamtą, sodybą ar pan. Bet kuriuo atveju ir namuose turėsite ką veikti, ypač su artimaisiais.

ŽUVYS. Kai kurios naujienos, pažintys arba įspūdžiai kelionėje gali priversti jus keisti planus, taps gyvesnė dvasia, platesni užmojai. Jeigu atostogaujate, deramai palepinkite savo kūną ir sielą.

ELTA

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video