2024/04/28

 

HOROSKOPAS LIEPOS 10 D.

Unsplash nuotrauka

Liepos 10-oji – 7 broliai miegantys.

AVINAS. Pasižymėsite ypatingu jautrumu ir liežuvio nelaikymu už dantų. Jeigu nenorite pakliūti į nemalonę, viską darykite apgalvotai bei taktiškai bendraukite. Vakare gal nudžiuginti malonus flirtas.

JAUTIS. Šiandieną neblogai seksis su kūryba, labdara, medicina, farmacija, socialiniais reikalais susijusi veikla. Galite gauti naudingos konfidencialios informacijos. Visgi trikdžiai tikėtini kelionėje. Jie gali būti susiję su geopolitinėmis aktualijomis.

DVYNIAI. Ši diena žada malonių kontaktų ir neblogų susitarimų. Kita vertus, jūsų dosnumu, solidarumu gali pasinaudoti godūs žmonės. Laiku vykdykite finansinius įsipareigojimus, jeigu turite reikalų su antstoliais, kreditoriais.

VĖŽYS. Šis metas gali būti neramus, kupinas įvairių pavojų, konkurencijos, susipriešinimų. Visgi įmanomas abipusiai naudingas bendradarbiavimas, susijęs su moksliniais tyrimais, tarptautiniais renginiais ir pan. Ieškokite to, kas jungia, o ne skiria.

LIŪTAS. Tikėtini bendri reikalai su užsieniečiais, kelionių, studijų aktualijos. Iš toli esančio žmogaus galite gauti svarbią žinią. Išgyvenimų gali sukelti sveikatos tyrimo rezultatai, naminio augintinio problemos.

MERGELĖ. Domins su finansais, draudimu, investicijomis ar persikraustymu susiję klausimai. Kažkas iš draugų, gerbėjų gali klausti jūsų patarimo arba prašyti paskolos. Regis, nusivilsite, jei teks patirti tų asmenų savanaudiškumą ar godumą.

SVARSTYKLĖS. Tikėtinos problemos dėl objektyvių priežasčių, kurios jus palies tiesiogiai ir asmeniškai ar privers nerimauti dėl kitų žmonių. Perspėjimus ir kritiką reikėtų vertinti rimtai. Tam tikrą atsvarą teiks komplimentai, kūrybinė sėkmė.

SKORPIONAS. Jeigu dirbate, dirbkite atsakingai ir būkite dėmesingesni klientams, aplinkiniams, kolegoms. Įtampos kupinos sritys – logistika, užsienio ryšiai, švietimas. Atsargiai kelyje.

ŠAULYS. Šiandieną jums labai rūpės meilė, vaikai, pramogos. Būkite supratingi tiems, kuriuos mylite. Turėkite omenyje, kad pavojinga primygtinai reikalauti iš jų dar didesnio dėmesio bei išlaidavimo. 

OŽIARAGIS. Ši diena skatins tvarkytis su asmeninėmis problemomis, labiau pasirūpinti šeima. Neprovokuokite įtampos bei streso, kurių gali kilti dėl jūsų kategoriškumo, nelankstumo. Nebent trokštate kitų žmonių priešiškumo ir konfliktų.

VANDENIS. Šiandien tikėkitės įvairių susitikimų – ir dalykinių, ir romantiškesnių. Jums gali tekti aktyviai rūpintis pervežimais, užsakymais, informaciniais ar buhalteriniais reikalais. Būkite atidūs, daugiau dėmesio skirkite kokybei.

ŽUVYS. Praktinių, materialinių rūpesčių kupina diena. Svarbu nuosekliai susiplanuoti dienotvarkę ir jos laikytis. Ne mažiau svarbu skirti pakankamai dėmesio vaikams, gyvenimo partneriui. Tinkamai paskirstykite laiką ir viską suspėsite.

ELTA

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video