2024/04/29

 

HOROSKOPAS LIEPOS 9 D.

Unsplash nuotrauka

AVINAS. Už gerus darbus šiandien gali būti atlyginta. Kita vertus, įmanomas ir neigiamas karminis atpildas už ankstesnes klaidas, aplaidumą, netinkamą bendravimą su giminėmis.

JAUTIS. Lengviau pažeidžiama bus sveikata. Dėl alkoholio ar netinkamų vaistų vartojimo galite kilti problemų. Turite būti itin atsargūs besimaudydami vandens telkiniuose ir vairuodami.

DVYNIAI. Gali būti, kad šiandien jus atakuos draugai ir gerbėjai. Galite pamėginti atnaujinti santykius, pradėti viską iš pradžių, jeigu svarbus ryšys patyrė laikiną krizę.

VĖŽYS. Džiaugsmo jums gali sukelti prasidėjusios atostogos, ypatingas įvykis kelionėje ar kt. Kita vertus, venkite girtis savo sėkmėmis, nes pavyduoliai nepalinkės jums nieko gero.

LIŪTAS. Svajosite apie malonius susitikimus, keliones. Suintensyvės kontaktai su giminaičiais. Galbūt gausite iš jus dominančio žmogaus laišką, pasiūlymą arba jam jį pateiksite.

MERGELĖ. Šiandien gali kilti ūpas įgyvendinti vienokį ar kitokį pokytį – galbūt kitur ir kitaip praleisti laisvalaikį, pakeisti šukuoseną, atlikti neįprastas grožio procedūras ar kt. Saugokitės sukčių.

SVARSTYKLĖS. Nuotaikos ir emocijos bus labai nepastovios. Aktyviai reikšitės namuose ir tarp pažįstamų. Neleiskite, kad jūsų sąmonę užvaldytų nepagrįsti įtarimai.

SKORPIONAS. Būsite susirūpinę savo stiliaus paieškomis arba tuo, kad kažkam padarytumėte ypatingą įspūdį. Tikriausiai tai pareikalaus neįprastų pastangų, o įvertinimai, komentarai bus ne vien malonūs.

ŠAULYS. Galimas reikšmingas įvykis, susijęs su vaikais, meile, sceniniais pasirodymais, sportu ar pan. Ši diena gali aiškiai parodyti, ko yra vertos jūsų pastangos ir gebėjimai.

OŽIARAGIS. Jeigu jums teks ginti savo interesus, kreipkitės pagalbos į patikimus, gerai pažįstamus žmones. Šeiminė laimė šiandien gali pasirodyti svarbiausia vertybė, kurią reikia branginti ir puoselėti. Nekelkite ultimatumų, būkite atlaidūs.

VANDENIS. Tikėtini svečiai iš toli arba patys vyksite toliau nuo namų. Jus gali labai sužavėti trumpa kelionė, ekskursija, paroda, susitikimas, gauta informacija ar kt.

ŽUVYS. Šiandien stengsitės pagyventi nekasdieniškai. Galbūt kur nors išvyksite, užmegsite naują pažintį ar pan. Savo žavesiu žadinsite romantiškas emocijas.

ELTA

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video