2024/04/29

 

HOROSKOPAS LIEPOS 8 D.

Unsplash nuotrauka

Liepos 8-oji – Tarptautinė alergijos diena.

AVINAS. Šiandien gims daug prieštaringų jausmų. Jums reikėtų daugiau intymumo, ramybės, malonaus atsipalaidavimo. Kita vertus, tai puiki diena kūrybinei veiklai.

JAUTIS. Palanku organizuoti bendraminčių, bičiulių susiėjimus. Galbūt kils noras paklausyti draugiško patarimo ir atsikratyti blogo įpročio, keisti įvaizdį arba pasinaudoti kitų patirtimi tvarkantis buityje, sode ar pan.

DVYNIAI. Jausite emocinę įtampą, ypač jei teks nemažai triūsti darbe ar buityje, rūpintis kitų reikalais. Verčiau ne tiek plušėkite, kiek pasistenkite, kad artimiems žmonėms šalia jūsų būtų jauku ir malonu. Saugokitės sukčių. Atsargiai vandenyje.

VĖŽYS. Labiau pasitikėti savimi jus skatins palanki aplinkinių reakcija, jų pagarba ar įvertinimas. Galite sulaukti dėmesio iš tų žmonių, kurie dabar išvykę į užsienį arba ilgesnį laiką su jumis nebendravo.

LIŪTAS. Rūpės reikalai, susiję su pinigais, mokesčiais, skolomis. Pasistenkite atstatyti darną santykiuose su dominančiu žmogumi, su juo susitikti. Pastangos nenueis veltui.

MERGELĖ. Būsite populiarūs tarp draugų ir priešingos lytie. Tačiau daugiausia dėmesio derėtų skirti mylimam žmogui, šeimai. Atsargiai prie vandens telkinių. Saugokitės sukčių, vagių.

SVARSTYKLĖS. Galite susivilioti pasiūlymu, susijusiu su grožio procedūromis, stiliaus formavimu, egzotiškų gyvūnų įsigijimu ar kt. Įsitikinkite siūlytojų patikimumu, saugokitės sukčių.

SKORPIONAS. Šiandien jums užteks ir įkvėpimo, ir energijos. Mielai bendrausite su priešinga lytimi bei augančia karta, būsite nusiteikę pramogauti. Prioritetą teikite vaikų poreikiams.

ŠAULYS. Šiandieną nekelkite gyvenimui bei aplinkiniams per didelių reikalavimų, jei norite malonios dienos. Su šeima galite puikiai praleisti laisvalaikį, jei kartu nuspręsite, kuo užsiimti. Bendras sutarimas bet kokią veiklą pavers malonia ir prasminga.

OŽIARAGIS. Regis, nenuobodžiausite, nes plėsite akiratį kelionėje arba jus atakuos artimieji, draugai, kaimynai. Įmanomi nenumatyti nuotykiai ar neplanuoti pirkiniai.

VANDENIS. Jums kils ypatingų emocinių ir romantiškų troškimų, kurie visiškai netikėtai gali išsipildyti. Yra tikimybė, kad kažką nustebinsite savo pasiūlymu ar dovana.

ŽUVYS. Tiktų pasidalinti mintimis su tais, kuriais pasitikite, atskleisti savo svajones – net jei jos labai keistos ir originalios, būsite suprasti ir veikiausiai sulauksite pritarimo.

ELTA

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video