2024/05/05

 

HOROSKOPAS LIEPOS 7 D.

Unsplash nuotrauka

Liepos 7-oji – Pasaulinė šokolado diena.

AVINAS. Galite stengtis pabėgti nuo realybės, kasdieninių rūpesčių. Vargins šurmulys, bendravimas. Paskirkite laisvalaikį savo pomėgiams, susijusiems su muzika, menu, poezija ar vandens sportu.

JAUTIS. Remkitės sveika nuovoka ir pažįstamų žmonių patarimais. Galite išgirsti įdomių ir naudingų pamokymų. Tikėtinas reikšmingas susitikimas, originali pažintis.

DVYNIAI. Šis rytas gali būti slegiantis dėl senyvo amžiaus ar sustabarėjusio mąstymo asmenų keliamų keblumų. Įdienojus neblogai seksis su socialiniu darbu, parama, medicina, menais susijusios veiklos.

VĖŽYS. Gerų nuojautų ir optimistinių vilčių diena. Nors nebus aiškaus konkretumo, niekas praktiškai neišsispręs, tačiau jūsų viduje kažkas pasikeis. Regis, išsisklaidys nerimas, atsiras daugiau tikėjimo sėkme. Džiugins kelionės įspūdžiai, jei keliaujate.

LIŪTAS. Rytą pradėsite tarsi išlipę iš lovos ne ta koja. Regis, nerimausite dėl tirpstančių santaupų. Visgi šiandien būsite nusiteikę ir paišlaidauti, ir šį tą originaliai keisti savo aplinkoje, o galbūt ir patį stilių.

MERGELĖ. Pasistenkite elgtis geranoriškai, negadinti nuotaikos aplinkiniams. Ne pikti priekaištai, o draugiški jūsų patarimai kitiems gali būti labai vertingi. Nepraraskite atsargumo vandenyje.

SVARSTYKLĖS. Rytinė savijauta nedžiugins. Arba rūpesčių kels sunegalavę augintiniai. Vėliau rasite būdų tai pagerinti. Tiesa, tai kainuos. Turbūt nesunkiai įvesite tvarką ūkyje, sodyboje ar darbe. Suplanuokite pramogą su tais, kurie jums padeda.

SKORPIONAS. Jūsų šiandienis nerūpestingumas ir dosnumas gali netikėtai atnešti sėkmę. Galbūt jūsų gyvenimas pražys naujomis spalvomis arba vaikai suteiks džiaugsmo, kuo nors nustebins.

ŠAULYS. Rytas gali būti nelabai malonus dėl pagyvenusių šeimos narių problemų ar jų skleidžiamo negatyvo. Įdienojus galite nemažai nuveikti šeimos labui. Galbūt įsigysite komforto prekę, augintinį ar kt.

OŽIARAGIS. Jeigu ką nors įdomaus sumanėte padaryti, darykite ryžtingai ir nebijokite būti originalūs. Į tai įtraukite ir draugus bei šeimos narius. Sugebėsite sukurti gerą atmosferą. Galite pasikviesti svečių.

VANDENIS. Nepaverskite šios dienos vien apsipirkimų ir persivalgymo diena. Jeigu papilnėjo piniginė ar šaldytuvas, išradingiau tuo mėgaukitės. Ne maistu, o kuo nors originalesniu nudžiuginkite save ir artimuosius.

ŽUVYS. Rytinis vangumas dienos eigoje turėtų išsisklaidyti ir nebetrukdyti jūsų sumanymams. Regis, turiningai, nekasdieniškai leisite laisvalaikį. Nenuvils trumpa išvyka, ekskursija, interviu, pažintinė pramoga jūsų vaikams ar pan.

ELTA

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video