2024/04/29

 

HOROSKOPAS LIEPOS 6 D.

Nuotrauka iš redakcijos archyvo

Liepos 6-oji – Valstybės (Lietuvos Karaliaus Mindaugo karūnavimo ir Tautiškos giesmės) diena; Tarptautinė bučinių diena.

AVINAS. Diena nenuvils, jeigu neturite ypatingų norų. Galite užsiimti hobiu, bendrauti su draugais, pažįstamais. Visgi dėl vienos avantiūros galite turėti išgyvenimų. Labiau saugokite vaikus nuo pavojų.

JAUTIS. Santykius sugadinti šiandien bus lengviau, nei juos pataisyti. Venkite netinkamų veiksmų ir sprendimų. Būkite tolerantiški, mokėkite atleisti. Įtarinėjimais ir kaltinimais nieko gero nelaimėsite. Saugokitės traumų, ugnies, žaibo.

DVYNIAI. Regis, šiandien nepraleisite progos ištrūkti iš įprastos aplinkos ir pasisemti naujų įspūdžių. Galite patirti romantikos, praplėsti akiratį. Nepraraskite atsargumo kelyje bei maudydamiesi vandens telkiniuose.

VĖŽYS. Tikriausiai ši diena bus ne iš maloniųjų. Tikėtini slapti psichologiniai išgyvenimai. Pavojingos būtų lengvabūdiškos avantiūros finansine prasme. Kita vertus, galite užmegzti įdomią pažintį.

LIŪTAS. Šiandien bet kas gali lengvai sugadinti jums nuotaiką, išvesti iš kantrybės. Verčiau nevarginkite aplinkinių savo intensyviu dėmesiu bei nesibaigiančiais pageidavimais.

MERGELĖ. Galvosite apie ūkinius reikalus, savo sveikatą ir išvaizdą. Norėsis keisti gyvenimo būdą, mitybą. Nesikamuokite, jei liko nepadarytų darbų ar ne viskas pavyko tobulai. Galite rasti informacijos, kuri leis kai ką originaliai pakoreguoti.

SVARSTYKLĖS. Finansiniai suvaržymai, baimė išlaidauti gali trukdyti ramiai atsipalaiduoti ir mėgautis laisvalaikio malonumais bei daryti įspūdį kitiems. Visgi gali būti, kad staiga taupumas išgaruos ir leisite sau pabūti lengvabūdiškais.

SKORPIONAS. Galite patekti į viešą incidentą arba susipykti su artimu žmogumi, patirti nusivylimą, pavydo graužatį. Neskubėkite daryti išvadų iš vieno epizodo. Jūsų požiūris gali greitai pasikeisti.

ŠAULYS. Tikriausiai ši diena jus išvargins dėl įvairių kontaktų. Galimi nelaukti svečiai arba įvyks neplanuota kelionė. Arba kaip tik susitrukdys planuota kelionė ir laiku neišvyksite ten, kur esate laukiami.

OŽIARAGIS. Nuo pat ryto teks klausytis apie vaikų, mylimo žmogaus poreikius ir pageidavimus. Kai kurie atrodys ne pagal kišenę. Jeigu eisite į šventinius renginius, pasiimkite grynųjų.

VANDENIS. Problemų atrodys daugiau nei jėgų ir noro su jomis grumtis. Stenkitės nenuleisti rankų, jeigu kažkas pakryptų nenumatyta linkme. Branginkite žmones, kuriems nuoširdžiai rūpite.

ŽUVYS. Jums norėsis ramybės, slaptumo. Verčiau nesiimkite tokios veiklos, kuriai prieštarauja jūsų vidinis balsas. Nesėskite už vairo apsvaigę. Maudynės nepažįstamose vietose gali būti pavojingos.

ELTA

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video