2024/04/27

 

LIETUVOS KARALIAUS MINDAUGO KARŪNAVIMO DIENA KUPIŠKYJE

Nuotrauka iš redakcijos archyvo

Liepos 6-ąją, Lietuvos Karaliaus Mindaugo karūnavimo dieną, kviečiame švęsti drauge! Dalintis džiaugsmu ir šventine nuotaika bei minėti Valstybės dieną kviečiame įvairiose veiklose, edukacijose.

Liepos 6-ąją Kupiškio marių Uošvės Liežuvio saloje Jūsų lauks Andrius Kaniava, muzikinė grupė „Lemon Joy“, Džordana Butkutė ir Marijonas Mikutavičius!

Lietuvos valstybės himnas bus giedamas 21 val. saloje ir L. Stuokos-Gucevičiaus aikštėje.

Renginiai NEMOKAMI!

INFORMACIJA SENJORAMS IR ŽMONĖMS SU NEGALIA

Atkreipiame dėmesį, kad po Tautiškos giesmės giedojimo miesto aikštėje SENJORAMS IR ŽMONĖMS SU NEGALIA bus suteikta galimybė nemokamu transportu pasiekti Uošvės Liežuvio salą, o po koncerto grįžti atgal.

Autobusas, pavėžėsiantis Jus į šventės vietą, 21.10 val. lauks šalia L. Stuokos-Gucevičiaus aikštės (šalia „Avinėli, pasipurtyk“ skulptūros) ir nuveš iki šventės vietos.

Vakare 23.30 val. autobusas lauks toje pačioje vietoje ir parveš Jus atgal iki miesto aikštės.

P.S. Dėl didelio autotransporto ir žmonių judėjimo srauto, autobuso išlaipinimo/įlaipinimo vieta gali nežymiai keistis, tad prašome būti atidiems ir supratingiems.

Renginio organizatoriai

Užs. Nr.N-139

Dalintis
Vėliausi komentarai
  • Valstybės dienos minėjimas buvo planuojamas centrinėje miesto aikštėje.Taip buvo ir 2022 metais. Renginiai į salą buvo perkelti dėl kito formato – festivalis visos dienos festivalis visai šeimai ir todėl , kad buvo numatoma centrinės aikštės rekonstrukcija, be to tai sąlygojo kitų renginių vykstančių mariose kalendorius. Sprendimą valstybės dienos minėjimą iškelti į salą priėmė dabartinė valdžia ir renginio ’’ organizatoriai ’’ kultūros centras. Pasidomėkite , gal opozicija pasidomės , kiek toks sprendimas kainavo papildomų lėšų ! Apie organizacinius trūkumus ir nesklandumus , źmonių saugumo užtikrinimą, kita tema
    Neklaidinkite žmonių

    • Gerb. anonimai tai jus ne klaidinkit žmonių tautinė giesmė marių saloje jau giedama nuo 2016 m tai jus geriau pakelkit archyvą kur problema čia yra ne labai suprantam kas norėjo galėjo giedoti aikštėje kas prie marių taip buvo ir anksčiau ir autobusas vežė į salą

    • Ale ir be Bardausko geri renginiai vyksta:) Pasirodo nepakeičiamų nebūna:)

  • Ačiū buvusiam merui .Kupiškis buvo pats gražiausias ir geriausias visoje Lietuvoje.Labai geri atlikejai ir nuotaika.

  • Nu,nu. Taigi konservatorių meras D.B. išgujo vasaros koncertus ir šventes iš miesto aikštės.

  • Jeigu lis lietus, prakeiksiu valstiečius, kad pakeitė koncerto vietą iš aikštės į marių salą.

    • Neištirpsi

    • Ne keik valstiečių nes ne jie į salą visus renginius perkėlė o jūsų kai kurių dievaičiu laikomas buvęs meras tai prie jo ar dabar jau nebenorim prisiimti atsakomybės o per metinėti kitiems gėda

Rekomenduojami video