2024/04/29

 

HOROSKOPAS LIEPOS 5 D.

Unsplash nuotrauka

AVINAS. Šiandien būsite jautrūs, nerimausite dėl bet kokių laikinų keblumų, piniginių rūpesčių. Tačiau draugiški žmonės gali jus atitraukti nuo dirginančių minčių ir suteikti malonių emocijų.

JAUTIS. Gali būti, kad šiandien reikės apsispręsti, ar priimti siūlomas pareigas, studijų pasiūlymą, papildomą darbo krūvį, vykti į užsienį ar pan. Bus nelengva, kils dilemų.

DVYNIAI. Šiandien pajusite didesnį aplinkinių susidomėjimą jumis, o patys domėsitės kelionėmis, mokslu, tarptautine situacija. Galbūt jums pavyks kažkaip įprasminti savo pastangas, sublizgėti. Tik venkite kalbėti apie tai, ko neišmanote.

VĖŽYS. Regis, teks išklausyti artimų žmonių priekaištus ar nusiskundimus, susijusius su finansiniais sunkumais, sveikatos bėdomis. Regis, tai abipusiai vargins. Gali būti nemalonu išgirsti, kad jūs vengiate bet kokios atsakomybės ir priklausomybės.

LIŪTAS. Galite pasielgti nesolidariai partnerių atžvilgiu. Arba tai padarys jie, ypač jei konkuruojate dėl karjeros, statuso ar kt. Tai gali įnešti šiek tiek sumaišties.

MERGELĖ. Netikėtai gali užgriūti neplanuoti rūpesčiai arba pasireikš sveikatos problema. Pasistenkite, kad šios dienos dienotvarkė būtų kuklesnė, nes ir taip pakaks įtampos, skubos, ypač jei po darbo ruošiatės išvykti kelioms dienoms.

SVARSTYKLĖS. Bus malonu jausti, kad esate mylimi, reikalingi. Tačiau derėtų atitinkamai ir patiems negailėti komplimentų, dėmesio. Pastarojo ypač reikia jūsų vaikams.

SKORPIONAS. Intensyvūs darbai, kaip ir bendravimas, šiandieną jus vargins. Mintys suksis apie asmeninį pasaulį, šeimą, buitį, sodybą. Nelabai lengva bus suderinti savo planus su kitų šeimos narių.

ŠAULYS. Šiandien galite nemažai nuveikti komercijos, tarpininkavimo, žiniasklaidos, įvairių susitarimų srityse. Nepraleiskite progos pabendrauti su žmonėmis, kurie gali jums duoti vertingų patarimų.

OŽIARAGIS. Galite tikėtis žinios ar pokalbio, susijusio su nekilnojamuoju turtu, investicija, draudimu, tiekimu, dominančia preke. Dėl per didelių lūkesčių vienas susitikimas jums gali pasirodyti ne toks šaunus, kokio tikėjotės.

VANDENIS. Asmeninės ambicijos ir emocijos gali trukdyti gerai sutarti su šeimos nariais ir kolegomis bei tinkamai pasirūpinti tuo, kuo derėtų. Jeigu pasitelksite kantrybę ir supratingumą, mikroklimatas labai pagerės.

ŽUVYS. Šiandien esate kiek trapesni, jautresni. Galbūt nekaip pasijusite dėl sveikatos sutrikimo ar netikėtos žinios. Jeigu įmanoma, nederėtų niekur skubėti, rizikuoti, persidirbti.

ELTA

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video