2024/04/28

 

HOROSKOPAS LIEPOS 4 D.

Unsplash nuotrauka

AVINAS. Keistai klostysis jums svarbūs santykiai. Galbūt pasijusite pernelyg kaustomi, verčiami įsipareigoti. Bus kur kas geriau, jei elgsitės teisingai, moraliai, nekenksite kitiems, taip pat – ir sau.

JAUTIS. Nepakenktų daugiau susikaupimo, atliekant tarnybines pareigas, užsiimant protine veikla. Pasistenkite, kad ši diena nebūtų aptemdyta nesantaika. Neprisikurkite nerealių fantazijų, neklaidinkite savęs ir kito žmogaus.

DVYNIAI. Jeigu nesate išvykę pakeliauti, neatidėliokite nebaigtų svarbų darbų. Pasistenkite šiandien išspręsti skubius mokesčių ar su finansais susijusių santykių klausimus, atsiimti ar grąžinti skolas.

VĖŽYS. Trauks rizikingi nuotykiai, permainos. Jūsų noras kažką keisti asmeniniuose santykiuose, gyvenime, artimą žmogų gali stipriai bauginti. Galite susidurti su dilema.

LIŪTAS. Net jei atostogaujate, darbo turėsite į valias. Naudokitės kilusiu ūpu tvarkytis, darbuotis, tik nepamirškite rūpintis sveikata. Reaguokite į organizmo signalus, nepersidirbkite. Tinkamai elkitės su gyvūnais.

MERGELĖ. Tikėtini gilūs emociniai išgyvenimai, jausmų antplūdis. Galbūt įdomų ryšį užmegsite internetu arba jus netikėtai prisimins žmogus, kuris kažkada labai rūpėjo.

SVARSTYKLĖS. Šiandien mintys daugiausiai suksis apie žemiškus malonumus. Nors visiems žinoma, kad laimės nenusipirksi, galite mėginti tai padaryti. Trumpalaikės iliuzijos jus sušildys, bet neilgam.

SKORPIONAS. Tai turėtų būti sėkminga, produktyvi diena, jeigu dirbate protinį darbą, tvarkote dokumentus, žiniasklaidos informaciją, teikiate komercines, reklamos paslaugas ir kt. Vakare gauta žinia gali pakoreguoti jūsų planus ar požiūrį.

ŠAULYS. Gera diena tvarkyti finansinius reikalus, sudaryti verslo, komercines, nuomos, draudimo sutartis, testamentus ir pan. Iš ankstesnio įdirbio tikėtinos pajamos. Galbūt gausite atostoginius, honorarą, kompensaciją ar pelno dalį.

OŽIARAGIS. Nuo pat ryto jumyse bus daug teigiamų emocijų, pozityvumo, todėl šalia jūsų smagiai jausis ir vaikai, ir suaugę. Visgi vakarėjant daugės ambicijų, noro dominuoti, kontroliuoti. Verčiau nesugadinkite gero įspūdžio.

VANDENIS. Būsite gerokai išsiblaškę, jautrūs. Stokosite realybės pojūčio. Visgi neblogai seksis meninė, kūrybinė veikla. Tiktų tvarkyti socialinius reikalus, kreiptis dėl labdaros, medicinos pagalbos.

ŽUVYS. Tikriausiai jums pavyks padaryti neblogą įspūdį įtakingam asmeniui ar sužavėti tą, kurio dėmesio seniai trokštate. Regis, kai kuriems jūsų kūrybiniams sumanymams lemta išsipildyti.

ELTA

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video