2024/04/28

 

HOROSKOPAS LIEPOS 3 D.

Pixabay nuotrauka

Liepos 3-ioji – Tarptautinė diena be plastikinių maišelių.

AVINAS. Šiandien stengsitės laimėti ambicijų karą. Dėl impulsyvumo, nekantrumo gali nutrūkti reikalingos derybos. Gali tekti prisiimti atsakomybę už kai kurių reikalų eigą ar komplikacijas.

JAUTIS. Labai aktualūs gali būti kelionių, studijų klausimai. Galimi netikėti kontaktai, jaudinami įspūdžiai, svarbūs pranešimai arba neplanuoti trikdžiai kelionėje. Neverta aklai pasitikėti užsieniečiais, nepažįstamais žmonėmis.

DVYNIAI. Ieškosite kitų žmonių paramos arba supratimo. Jūsų viltys nebūtinai pasiteisins. Tikriausiai, norite ar nenorite, teks mokėti mokesčius ar baudas, grąžinti skolas. Galbūt kils įtampa dėl laiku nesumokėto atlygio.

VĖŽYS. Gali pasireikšti didelis emocionalumas, polinkis viską dramatizuoti, kaltinti kitus. Gali tekti aiškintis santykius su neabejingu jums asmeniu arba ginčytis su oponentais.

LIŪTAS. Iš ryto nesunkiai susidorosite su darbais. Gali nustebinti ypatingas kolegų dėmesys. Pasistenkite nekonfliktuoti dėl smulkmenų. Pasisaugokite erkių ir kitų pavojingų gyvių, venkite nekokybiško maisto.

MERGELĖ. Diena žada įvairias peripetijas asmeninių santykių srityje. Galite užmegzti dominantį ryšį. Tačiau vargu ar sugebėsite įžvelgti jūsų dėmesį užvaldžiusio žmogaus tikruosius ketinimus. Labiau rūpinkitės vaikais.

SVARSTYKLĖS. Seksis tvarkyti įprastinius bei buitinius reikalus. Tikėtinas šeimos materialinės padėties įvertinimas, pajamų ir išlaidų planavimas, reikalingų daiktų pirkimas. Gali kilti ginčų. Tai, kas jums tėra smulkmena, kitam gali būti svarbu.

SKORPIONAS. Stengsitės įgyvendinti komercinius, reklaminius arba su technika susijusius tikslus. Galite pasipelnyti iš informacijos teikimo, pervežimų. Atsargiai kelyje.

ŠAULYS. Rytas palankesnis verslo, finansiniams sandoriams ir operacijoms. Būsite išlaidūs ir dosnūs. Popiet daugės trikdžių ir nesusipratimų. Apdairiau elkitės su turtu, pinigais, venkite skubotų sprendimų, rizikos.

OŽIARAGIS. Tikriausiai pajusite stiprų meilės ir komforto poreikį. Šiandien iki pietų gana palanku pirkti namų apyvokos bei apdailos prekes, tenkinti šeimos narių poreikius. Popiet bus žymiai sunkiau įtikti ir susitarti.

VANDENIS. Iš ryto turėsite gražių iliuzijų, kurios, deja, dienos bėgyje išsisklaidys kaip rūkas. Jeigu norite įsidarbinti, siekiate karjeros, tai galite patirti slaptas intrigas, šmeižtą ir pan.

ŽUVYS. Šiandien parodysite daugiau iniciatyvos ir valios siekdami įgyvendinti savo sumanymus. Pagalbos, padrąsinimų galite tikėtis iš pažįstamų ir draugų. O jei to reikia jūsų vaikams, pasistenkite būti įtaigūs juos skatindami ir tikėkite jų sėkme.

ELTA

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video