2024/04/28

 

PASTATAS KUPIŠKIO CENTRE BUS PARDUODAMAS

Pastatas Kupiškyje, Gedimino g. 36, bus parduodamas. Autorės nuotrauka

Jau rašėme, kad pastatas Kupiškyje, Gedimino g. 36, kur daug metų visokius reikalus, susijusius su žemės ūkiu, nekilnojamuoju turtu galėjo susitvarkyti žemdirbiai ir kiti rajono gyventojai, tuštėja.

Kas šiose patalpose įsikurs ateityje, dar neaišku. Tik žinomas jų dabartinių savininkų sprendimas.

Banguolė ALEKNIENĖ-ANDRIJAUSKĖ

Praėjusių metų birželio mėnesį Vyriausybės nutarimu pastatą Kupiškyje, Gedimino g. 36, nuspręsta perduoti VĮ „Turto bankas“. Šių metų pavasarį dar nebuvo aišku, ką su juo darys savininkai, paprašę iš jo išsikraustyti nuomininkus.

Buvo svarstoma ir apie pastato remontą, ir apie pardavimą. Informuota, kad tie dalykai paaiškės vasarą.

Iš čia jau gegužę į kitas patalpas Lauryno Stuokos-Gucevičiaus a. 14, kurios priklauso Savivaldybei, persikėlė Savivaldybės Žemės ūkio ir bendruomenių skyrius

Šiuo metu čia dar veikia Nacionalinės žemės tarnybos Kupiškio skyrius ir Registrų centras.

Birželio 27 dieną VĮ „Turto bankas“ Komunikacijos skyriaus vadovas Karolis Vaitkevičius pakomentavo, kad patalpos Gedimino g. 36, Kupiškyje, jau priskirtos nevaldytino turto portfeliui.

Kai bus sutarta dėl persikėlimo su Nacionaline žemės tarnyba ir Registrų centru bei jiems bus parengtos naujos patalpos kituose VĮ „Turto bankas“ valdomo turto pastatuose, tai patalpos bus įtrauktos į parduodamo turto sąrašą ir bus pradėtos pardavimo procedūros.

Dalintis
Vėliausi komentarai
  • Kiek metu turto bankas pardavineja buvusi sanepidemijos pastata Vytauto gatveje? Dabar jau virtes griuvesiais. Manau ir sis pastatas miestelio centre virs tokiu pat.

  • O koks durnius pirks, šitame vabalnyke?

Rekomenduojami video