2024/04/28

 

HOROSKOPAS LIEPOS 2 D.

Unsplash nuotrauka

AVINAS. Šiandien daug ką gali lemti atsitiktinumas. Aplinkinių elgesys ir požiūris beveik nenuspėjamas. Galite gauti pasiūlymą, kurio nesitikėjote, leistis į neplanuotą kelionę, vykti į renginį ar kažką netikėtai įsigyti. Verčiau neskubėkite.

JAUTIS. Tikriausiai pajusite nenumaldomą meilės ir komforto poreikį. Ieškosite galimybių greituoju būdu pralobti arba kitų sąskaita patirti malonumų. Lengva susikompromituoti, patirti nuostolį.

DVYNIAI. Galite neteisingai suprasti artimą žmogų arba patirti su juo susijusių išgyvenimų. Venkite skubotų sprendimų. Galimos kalbos apie konkursus, keliones arba jau teks tam konkrečiai ruoštis. Pasisaugokite alergijų, erkių. Atsargiai kelyje.

VĖŽYS. Gana buitiška, ūkiška diena. Nederėtų aklai eksperimentuoti su neaiškiomis dietomis, mankštomis – tai, kas tinka jūsų draugui, jums gali visiškai netikti. Galite pasijusti nekaip.

LIŪTAS. Meilės troškulys gali būti toks didelis, kad dovanos įkvėpimo sparnus, polėkį net ir patiems racionaliausiems. Kita vertus, negebėjimas savęs realizuoti gali kelti stresą, skatinti neadekvačius sprendimus.

MERGELĖ. Šiandien gali kilti emocinių ekscesų, nesusipratimų. Juos labiausiai provokuos pinigų, nuosavybės problemos. Geriau būtų niekur toli nevykti, nekeisti įprastos aplinkos į kokią nors egzotišką. Reikėtų kuo mažiau dirgiklių.

SVARSTYKLĖS. Rytas stimuliuos meilei, aktyviam laisvalaikiui, sportui. Netinkama mityba, higienos stoka, nedraugiška replika gali sugadinti nuotaiką, ir vakaras tuomet bus ne toks malonus.

SKORPIONAS. Siekdami padaryti įspūdį dominančiam asmeniui būsite linkę išlaidauti, siūlyti pramogas, dovanas. Visgi bus nelengva išvengti konfliktų. Vargu ar dėl to derėtų mėginti meilės problemas taisyti „svetimose teritorijose“.

ŠAULYS. Džiaugsitės, jei šiandien niekas netrukdys užsiimti tuo, ką planavote visą savaitę. Praktiškai išnaudokite savo intuiciją, įkvėpimą. Saugokite sveikatą, venkite streso.

OŽIARAGIS. Šiandien tikėtinas stipresnis emocinis ir dvasinis jautrumas. Diena palankesnė ramiems užsiėmimams vienatvėje, apmąstymams, meditacijoms, laiškų rašymui, meninei kūrybai, poilsiui gamtoje. Saugokite nuo pavojų vaikus.

VANDENIS. Trokšite pasidžiaugti draugų ir gerbėjų dėmesiu, palankumu, užmegzti ypatingos vertės ryšį. Tai gali nepavykti. Turėkite kantrybės, nesielkite ekscentriškai.

ŽUVYS. Būtų gerai, jei sugebėtumėte atsikratyti minčių apie darbą, politiką, karjerą ir pasimėgautumėte buvimu su šeima. Eksperimentais nepakenkite savo įvaizdžiui ir sveikatai. Atsargiai kelyje.

ELTA

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video