2024/05/04

 

HOROSKOPAS LIEPOS 1 D.

Pixabay nuotrauka

Liepos 1-oji – Tarptautinė architektų diena; Tarptautinė kooperacijos diena.

AVINAS. Bus daug pokalbių, susitikimų. Aktyviai bus sprendžiami su šeima, jos laisvalaikiu, kelionėmis susiję klausimai. Gali būti, kad išsisklaidys abejonės asmeninių santykių srityje.

JAUTIS. Regis, teks peržiūrėti kai kuriuos pirkinių, investicijų planus, įvertinti sąmatą, pajamas ir išlaidas. Reikalai, susiję su nekilnojamuoju turtu, artimųjų užgaidomis, gali sukelti nerimo. Nekurkite nerealių praturtėjimo planų.

DVYNIAI. Šiandien tikriausiai nemažai lėšų skirsite buičiai, namų ir namiškių reikmėms. Regis, ne visai pasiteisins iliuzijos, susijusios su meile ar nauju įvaizdžiu.

VĖŽYS. Šiandien mintys suksis apie atsipalaidavimą, susitikimus su draugais, gerbėjais. Visgi gali tekti rimtai pasirūpinti ūkiniais reikalais ar padirbėti prie kompiuterio.

LIŪTAS. Būsite gana populiarūs tarp priešingos lyties, draugų ar vaikų. Visgi šiandien nederėtų ieškoti abejotinų nuotykių. Lengvabūdiška meilės avantiūra, pramoga ar rizika gali per daug kainuoti. Saugokite vaikus.

MERGELĖ. Ši diena nelabai džiugins, jei stengiatės įgyvendinti dideles ambicijas arba turite šeiminių problemų. Regis, pristigs energijos ir rimtesniems ūkiniams darbams. Skirkite laiko pabuvimui gamtoje su šeima, draugais.

SVARSTYKLĖS. Galite pajusti stimulą kaupti ar skleisti informaciją, leistis į netolimą kelionę, lankyti draugus ar giminaičius. Bendraujant pravartu pasitelkti sveiką humoro jausmą. Venkite besaikio išlaidavimo.

SKORPIONAS. Šiandien norėsis komforto, kelionių. Pasižymėsite gera komercine nuovoka. Būsite nusiteikę su gyvenimo ar verslo partneriu apsvarstyti aktualią finansinę ar nekilnojamojo turto problemą. Nenusileiskite, jei gauti siūlymai atrodys neadekvatūs.

ŠAULYS. Stengsitės atnaujinti jums svarbius santykius, išsiaiškinti nesusipratimus, aplinkinius įtikinti savo geranoriškumu. Labiau paisykite kitos pusės poreikių ir interesų. Pasisaugokite alerginių reakcijų. Atsargiai kelyje.

OŽIARAGIS. Prieštaringa diena. Viena vertus, su kai kuriais asmenimis bus sunku bendrauti dėl jų arba jūsų nekokios savijautos, moralizavimo. Regis, nuotaiką kelti bandys vaikai, empatiški artimieji. Atsigauti geriausiai padės rami aplinka.

VANDENIS. Būsite nusiteikę kolektyviniams susibūrimams, meilės nuotykiams, bendravimui su vaikais, kelionėms. Apie save gali priminti senas bičiulis. Visgi šeimos nariai neapsidžiaugs, jei leisitės į avantiūras.

ŽUVYS. Norėsis atsipalaiduoti, patinginiauti, bet tikriausiai neišvengsite rimtų pareigų ar neplanuotų svečių. Jei tik panorėsite, viskam rasite laiko. Atsargiai eksperimentuokite su išvaizda, tinkamai elkitės su gyvūnais ir nepraraskite budrumo kelyje.

ELTA

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video