2024/05/03

 

HOROSKOPAS BIRŽELIO 30 D.

Pixabay nuotrauka

Birželio 30-oji Tarptautinė asteroidų diena; Tarptautinė parlamentarizmo diena.

AVINAS. Šiandien pravartu aiškintis paskolų, nuomos, lizingo galimybes bei sąlygas. Vakarą galite praleisti nekasdieniškai, praplėsti savo akiratį. Galbūt leisitės į kelionę.

JAUTIS. Regis, iš ryto susidursite su nemaloniomis kliūtimis, agresija, patirsite stresą. Regis, nebūsite nusiteikę rimtai dirbti, derintis prie kitų žmonių. Vakare bus sunku išvengti besaikio išlaidavimo.

DVYNIAI. Rytas gana nepalankus sveikatai. Venkite rizikos kelyje. Susikaupkite darbui ir tikėkite, kad viskas pavyks laiku bei tinkamai. Realu, kad pastangų rezultatai nenuvils.

VĖŽYS. Iš pat ryto venkite konfliktų, jeigu norite saugiai, ramiai, pasitikinčiai pradėti darbus ar išvykti į planuotą kelionę, renginį. Tinkamai pasirūpinkite vaikais, gyvūnais.

LIŪTAS. Iš ryto aštriai reaguosite net į menkiausią nepasisekimą, nepalankumą. Vėliau pasijusite saugiau. Regis, daugės vilčių dėl materialinės padėties pagerėjimo, santykių pagerėjimo šeimoje arba dėl vaikų gerovės, sveikatos.

MERGELĖ. Šiandien turėtų sektis reikalai, susiję su mokslu, žiniasklaida. Regis, daug bendrausite su artimos aplinkos žmonėmis. Galbūt vyksite į netolimą kelionę, lankysite gimines ar kt. Atsargiai kelyje.

SVARSTYKLĖS. Regis, būsite nusiteikę tvarkyti verslo reikalus, aptarti ilgalaikes komercines, nuomos sutartis. Net ir vakare neteks nuobodžiauti, nes numatomas aktyvus bendravimas arba informacijos gausa, kurią turėsite peržiūrėti, atsirinkti.

SKORPIONAS. Šiandien teks susikaupti kasdieniniams reikalams, nors mintys jau suksis apie savaitgalį, žemiškus malonumus. Gerai padirbėjus, gali papilnėti piniginė.

ŠAULYS. Šiandien labai svarbu neprarasti savitvardos ir pasitikėjimo, net jei iš ryto jausitės nieko verti ar lyg kokie atstumtieji. Galite tikėtis naudos iš socialinės paramos, labdaros, tarpininkavimo. Vakare gerokai pažvalėsite.

OŽIARAGIS. Ši diena gana palanki įvairiai veiklai bei susitikimams, tačiau tik iki pavakarių. Protinio darbo, vizitų neatidėkite vakarui, nes tuomet jau seksis tik pasyviai ilsėtis ir svajoti.

VANDENIS. Rytas bus nervingas, nesaugus. Kai tik galėsite, imkitės tvarkyti svarbius dalykinius reikalus ir pasistenkite nedramatizuoti dėl trikdžių. Vakare tikėtini susitikimai su draugais, bendraminčiais, renginiai ir kt.

ŽUVYS. Pravartu užsiimti veikla, susijusia su mokslu, teise, informacija, kelionėmis. Galbūt sulauksite egzamino ar pristatymo, pasirodymo įvertinimo, įtakingo asmens dėmesio. Arba būsite kompetentingi pagalbininkai augančiai kartai.

ELTA

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video