2024/04/29

 

HOROSKOPAS BIRŽELIO 28 D.

Unsplash nuotrauka

AVINAS. Galite pasižymėti neprotingais sprendimais, dėl kurių turėsite nemažų išlaidų. Pasistenkite atsakingiau elgtis su bendrais ir svetimais pinigais, nuosavybe. Venkite bei saugokitės seksualinio priekabiavimo, labiau prižiūrėkite vaikus.

JAUTIS. Prieštaringa diena, persipins geros ir blogos įtakos. Gali išryškėti anksčiau tik įtartas nedorumas, piktnaudžiavimas. Tai, kas atrodė tvirtai laikoma savose rankose ir valioje, staiga gali pamėginti išslysti.

DVYNIAI. Jeigu ne darbas, tai sveikata šiandien bus svarbiausia aktualija. Venkite nekokybiško maisto, alkoholio, prisilaikykite dietos. Kažkas gali sutrikdyti jūsų pasirengtą darbų planą, paskleisti garbės nedarančią informaciją.

VĖŽYS. Šiandien nestigs darbo ir bendravimo. Kuo populiaresni esate, tuo labiau būsite viliojami į avantiūras. Norėdami per daug, galite likti prie suskilusios geldos. Atsakingiau rinkitės prekes bei laisvalaikio pramogas.

LIŪTAS. Nepasiduokite jokioms provokacijoms, būkite sąžiningi, santūrūs, antraip galite nemažai prarasti. Nepatartini abejotini sandėriai, neaiškios kokybės prekių užsakymai, nedori nuotykiai. oficialūs vizitai, pokalbiai su vadovybe.

MERGELĖ. Dėl artimo žmogaus, vaiko ar stringančio projekto galite patirti nerimo, vidinių dilemų. Jus sustiprintų mokslu pagrįsta informacija, konsultacija su patyrusiais specialistais. Teks rimtai gilintis, kad rastumėte teisingą atsakymą.

SVARSTYKLĖS. Jums gali būti aktualu įsigyti ar parduoti nekilnojamąjį turtą, interjero detales, gauti įvairių paslaugų. Laikykitės sąžiningų mainų principo, neišnaudokite kitų ir patys nesileiskite išnaudojami.

SKORPIONAS. Tikėtini debatai dėl įtakos, pinigų ir santykių. Didelį spaudimą pajusite, jeigu turite ypatingų įsipareigojimų ir juos vilkinate. Pasistenkite pateisinti kitų pasitikėjimą, nepiktnaudžiaukite savo padėtimi.

ŠAULYS. Kils neblogų idėjų, jomis rasite ką sudominti, suintriguoti. Tačiau gali kilti keisčiausių kliūčių, gandų ir intrigų. Ką bedarytumėte, galvokite apie galimas pasekmes.

OŽIARAGIS. Ši diena žada įdomių susitikimų, stiprių pagundų. Galbūt paaiškės, kad dominantis asmuo turi nelabai dorų kėslų arba kad jūsų draugas įklimpo į nemenką problemų liūną.

VANDENIS. Darbas ir santykiai atims nemažai jėgų, tačiau taps aiškiau, ko turite siekti, į ką orientuotis, o tiksliau – į ką nesiorientuoti, jeigu norite išsaugoti gerą reputaciją bei statusą. Jūsų oponentai griežia dantį, todėl negalite daryti jokių klaidų.

ŽUVYS. Šis rytas gali būti dirglus dėl įpareigojamų pokalbių, nemalonių komentarų. Vakare jau gebėsite išmintingiau reaguoti bei mąstyti, remtis filosofinėmis, mokslinėmis tiesomis ir faktais. 

ELTA

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video