2024/04/27

 

HOROSKOPAS BIRŽELIO 27 D.

Jurgitos Žiukaitės nuotrauka

Birželio 27-oji – Tarptautinė žvejų diena; Lietuvos šaulių sąjungos įkūrimo diena; Mikro, mažų ir vidutinių įmonių diena.

AVINAS. Tai turėtų būti įdomi diena, nes prisiklausysite naujienų, gandų ir turėsite su kuo apie tai padiskutuoti. Pasistenkite į informaciją reaguoti kritiškai, išanalizuokite, prieš darydami išvadas.

JAUTIS. Diena bus aktyvi ir įdomi. Tikėtini viliojami pasiūlymai, galimybė užsidirbti ar įsidarbinti. Kita vertus, nepamatuota rizika gali nuvesti į aklavietę, sukelti nuostolių.

DVYNIAI. Tikėtini džiaugsmai ir rūpesčiai, susiję su vaikais, darbu, kūrybiniais projektais, vasaros planais. Regis, apsilankysite masažo kabinete, grožio salone ar sporto klube. Saugokitės traumų.

VĖŽYS. Regis, nuolat suksite galvą, kaip susikurti stabilesnę gerovę sau bei šeimai. Verčiau pasidžiaukite, jeigu dabar viskas yra gerai darbe ir namuose. Mažinkite vartojimą, neapsikraukite nebūtinais daiktais.

LIŪTAS. Užplūs informacijos lavina, kurią iki vakaro reikia suspėti apdoroti. Dėl ne vien jums aktualių dalykų derėtų tartis su kolegomis, draugais, šeimos nariais, nes prireiks jų pagalbos. Savavališkumas, arogancija santykiams tikrai neišeis į naudą.

MERGELĖ. Tikriausiai būsite susirūpinę pajamų šaltiniais, uždarbio galimybėmis, skolų ar mokėjimų klausimais. Tuo tikslu nusimato ir naudingi, ir nenaudingi susitikimai.

SVARSTYKLĖS. Regis, šiandien labiausiai rūpinsitės asmeniniais reikalais bei jausmais, tačiau nuo to neatsiejami ir su jumis susiję žmonės. Populiarumo, pripažinimo troškimas ne tik nemažės, bet net ir stiprės.

SKORPIONAS. Keista diena. Gali stigti ūpo, energijos net įprastiems darbams. Visgi ši diena jūsų nenuvils, jeigu turėsite pakankamai atokvėpio valandėlių. Atsipalaidavimo, poilsio jums ypač reikia, jei ką tik patyrėte stresą, sirgote, persidirbote ar pan.

ŠAULYS. Turėtumėte pakliūti į neblogą draugiją, kuri gali jus įtraukti į kolektyvinį projektą. Visgi gali paaiškėti, kad ne taip paprasta įgyvendinti bendrus planus. Galbūt teks nusižengti kai kuriems moraliniams principams ar pan.

OŽIARAGIS. Šiandien jūsų neteks raginti imtis darbų, projektų, mokytis, diskutuoti ir kt. Veiklumą didins oponentų, konkurentų keliami iššūkiai arba paprasčiausias godumas, noras gauti naudos.

VANDENIS. Ši diena panardins į nekasdieniškus reikalus. Regis, vienaip ar kitaip ims spręstis kelionės, mokslo ar karjeros klausimai. Nuotaiką gali kiek gadinti partnerių egoizmas ar jų nederamas elgesys.

ŽUVYS. Šiandien pasižymėsite ypatingu psichologiniu įžvalgumu. Lengvai suprasite naują neįprastą informaciją. Būkite dėmesingesni savo ir vaikų, augintinių sveikatai, nenumokite ranka į atsiradusius keistus požymius.

ELTA

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video