2024/04/28

 

HOROSKOPAS BIRŽELIO 26 D.

Unsplash nuotrauka

Birželio 26-oji – Tarptautinė kovos su narkomanija diena; Tarptautinė diena prievartos aukoms paremti.

AVINAS. Nerami diena dėl objektyvių ir subjektyvių priežasčių. Jei nesusilaikysite nuo netikėtų pagundų, nusuksite į klystkelį ne vienai dienai, arba būsite apkaltinti priekabiavimu, bandymu nedorai kuo nors pasinaudoti. Saugokite vaikus, nuosavybę.

JAUTIS. Šiandien būkite kantrūs ir tolerantiški, nes aplinkiniai bus nusiteikę jus auklėti bei kritikuoti. Arba kaip tik jūs būsite linkę moralizuoti, kažko pretenzingai reikalauti, neadekvačiai elgtis. Ugnis, elektra, žaibas gali parodyti savo piktąją pusę.

DVYNIAI. Šiandien stengsitės laimėti žmonių simpatijas bei dėmesį. Regis, prireiks ne tik pastangų, bet ir didesnio dosnumo. Labai lengva susižeisti ar ką nors sužeisti, apsinuodyti, patirti alerginę reakciją, sukelti avariją. Būkite atsargūs.

VĖŽYS. Tikėtinas emocinis stresas, jeigu nevaldysite instinktyvių troškimų arba būsite perdėtai priekabūs. Draugystės eigą gali užtemdyti debesys. Keblumų gali kilti ir laikant egzaminą, kelionėje arba tam ruošiantis.

LIŪTAS. Šiandien tykos daug pavojų – įvairiose situacijose galimos nemalonios scenos, traumos, avarijos. Į jūsų planus įtraukti vizitai, projektai ar išvykos nebūtinai vyks pagal sumanytą scenarijų. Galvokite, ką kalbate ir ką perkate.

MERGELĖ. Jūsų dėmesio laukia neabejingai nusiteikęs asmuo, artimieji. Derėtų bent šiek tiek atskleisti gerus jausmus, antraip galimi nesusipratimai, nuoskaudos. Labiau prižiūrėkite vaikus bei tausokite savo ir jų sveikatą, saugokitės pavojų.

SVARSTYKLĖS. Situacija bus nestabili – kiekvieną minutę kažkas gali nutikti ir suardyti tiek planus, tiek ramybę. Ne viena prasme gali pasireikšti nesaikingumas, galimų pasekmių nesuvokimas. Nešvaistykite pinigų nevertingiems dalykams.

SKORPIONAS. Jūsų dvasinė būsena bus keista, niekur nerasite sau vietos. Nieko gero, jei šiandien jums reikia įtemptai dirbti ar bendrauti – tam stigs energijos, darysite klaidas. Pavydo scenos tik griaus, o ne stiprins ryšius. Saugokitės agresijos, ugnies, nuostolių.

ŠAULYS. Diena aktyvi, daug bendrausite. Aplinkiniai skatins jus veltis į avantiūras, leistis į nuotykius. Sunkiai atsispirsite pagundoms, ir kuo jos pavojingesnės, tuo sunkiau. Atitinkamos gali būti ir pasekmės. Saugokite savo ir kitų sveikatą.

OŽIARAGIS. Galimi tam tikri išbandymai. Neskubėkite nutraukti ryšių, jeigu jus dominantis asmuo neskuba rodyti dosnumo ar lieti aistringų jausmų. Šiuo metu būkite itin kantrūs. Nederamas joks spaudimas, jokios aferos. Saugokite sveikatą ir vaikus.

VANDENIS. Šiandien nesėdėsite sudėję rankų ir stengsitės nuveikti šį tą svarbaus. Galimi kontaktai su užsieniečiais, įtakingais asmenimis. Gana didelė nelaimingų atsitikimų, praradimų tikimybė. Saugokitės agresijos, ugnies, avarijų.

ŽUVYS. Galimos emocinės nuoskaudos, nepasitenkinimas seksualine ar finansine situacija. Labai lengva susižeisti, apsigauti, patikėti tuo, kuo nederėtų. Saugokite save ir artimuosius.

ELTA

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video