2024/04/28

 

HOROSKOPAS BIRŽELIO 25 D.

Jurgos Banionienės nuotrauka

Birželio 25-oji – Tarptautinė jūrininkų diena.

AVINAS. Daug dėmesio skirsite buičiai, šeimai, sąlygų gerinimui. Jeigu ketinate įsigyti brangių daiktų, pasitarkite su artimaisiais. Saugokitės sukčių. Atidžiai stebėkite savo vaikus, nes jie gali prikrėsti nuostolingų eibių.

JAUTIS. Pramogų ir gero gyvenimo troškulys sustiprės, bet kaip tik tai gali pastūmėti į klystkelį, apgaulingą riziką. Saugokitės sukčių, agresijos, nepasiduokite provokacijoms.

DVYNIAI. Neplanuokite nebūtinų viešnagių ir išvykų, verčiau būkite namuose ir venkite bendrauti su tais, kurių nemėgstate, nes jie provokuoja nemalonias scenas. Pravartu užsiimti namų ruoša, puoselėti namus. Saugokite sveikatą, dokumentus, pinigus.

VĖŽYS. Regis, aktyviai bendrausite, tačiau kaip tik dėl per ilgo liežuvio, atviravimo ne vietoje ir ne laiku apie savo pažiūras, pažintis galite prisidaryti nemalonumų. Saugokite nuosavybę ir reputaciją.

LIŪTAS. Tai galėtų būti rami, soti diena, tačiau labai lengva susigundyti nereikalingais daiktais, paslaugomis ir užkibti ant sukčių kabliuko ar net patirti agresyvią prievartą. Saugokitės avarijų, ugnies.

MERGELĖ. Tikriausiai pajusite, kad jums daug kas nepatinka, atsibodo, norisi pakeisti įvykių eigą, santykius ar aplinką. Lengva prarasti artimo žmogaus palaikymą bei pasitikėjimą. Pasistenkite išvengti nesusipratimų. Nepiktnaudžiaukite svaigalais.

SVARSTYKLĖS. Mažiau problemų šiandien turėtų kilti, jeigu vengsite intensyvaus bendravimo, šurmulio. Pravartu pasirūpinti ligoniu ar vienišu asmeniu. Tik nevaidinkite ekspertų, nes savo patarimais kitiems galite pakenkti.

SKORPIONAS. Ši diena bus įdomi tol, kol pasijusite kažkieno vedžiojami už nosies. Blaiviai įvertinkite vaikų, gerbėjų, suinteresuotų asmenų poreikius ir galimybes. Saugokitės provokacijų, ugnies, avarijų.

ŠAULYS. Daugiau dėmesio skirkite šeimos reikalams. Net jei negalite išsisukti nuo kitų pareigų, raskite laiko artimam žmogui. Ne tik klausykite, bet ir išgirskite. Problemų gali sukelti vanduo, dujos, svaigalai.

OŽIARAGIS. Negalvokite apie tas problemas, kurių šiandien vis tiek neišspręsite. Nebent privalote mokytis, kad netrukus galėtumėte sužibėti žiniomis. Tuomet kibkite į darbą.

VANDENIS. Šiandien jūsų nuotaiką gali drumsti piniginės problemos, skolų klausimai. Venkite nepamatuotų įsipareigojimų. Pinigų neskolinkite net draugams: didelė tikimybė prarasti ir santaupas, ir draugus. Saugokitės ugnies, elektros iškrovos, avarijų.

ŽUVYS. Ši diena gali sukelti nemalonių išgyvenimų – viltys pinsis su apmaudu, nepasitikėjimu. Jautriai reaguosite į bendravimo nesklandumus, rodysite nepasitenkinimą. Atsargiai kelyje ir vandenyje. Saugokitės dujų nuotėkio, apsinuodijimo, alergijų.

ELTA

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video