2024/04/27

 

HOROSKOPAS BIRŽELIO 24 D.

Nuotrauka iš redakcijos archyvo

AVINAS. Regis, jums nelabai rūpės šventiniai renginiai. Naudositės kilusiu ūpu užsiimti savo ūkiu, gyvūnais arba skirsite dėmesio sveikatai bei higienai. Po įdėtų pastangų kai kurie trūkumai nebeatrodys neįveikiami.

JAUTIS. Šiandien jums norėsis patirti neįprastų įspūdžių. Aktyvesnis laisvalaikis, dalyvavimas viešuose renginiuose gali suteikti tokių galimybių. Visgi derėtų saugotis avarijų, ugnies, vengti rizikos.

DVYNIAI. Šiandien gali kilti noras eksperimentuoti virtuvėje ar prie veidrodžio. Jeigu su šeima išvyksite į gamtą, sodybą, turėtumėte neblogai praleisti laiką. Tik būkite budrūs kelyje ir saugokitės vagių.

VĖŽYS. Galite leistis į netolimą kelionę, ekskursiją. Jums patiks bendrauti, stengsitės suprasti kitų žmonių jausmus, poreikius, net jei tie žmonės yra nepažįstami. Nebūkite pernelyg patiklūs.

LIŪTAS. Gali kilti idėjų, susijusių su nekilnojamuoju turtu, pajamų šaltiniu, interjeru. Regis, įsigysite norimą daiktą. Visgi ramybės ir saugumo pojūtį gali jaukti neraminančios naujienos ar galimos grėsmės. Saugokitės ugnies, avarijų.

MERGELĖ. Regis, jums labai reikės fizinio ir dvasinio komforto. Geros savijautos ir nuotaikos galėsite pasisemti gamtoje. Regis, aplankysite tėvus, senelius. Būkite itin budrūs kelyje bei saugokitės nesąžiningų, neadekvačių asmenų.

SVARSTYKLĖS. Šiandien pasižymėsite emociniu nestabilumu, gali kamuoti keistos nuojautos ir baimės. Lengva pervargti, susirgti, susipykti. Dėl to įtampą keliantys renginiai bei kontaktai vargu ar išeis į naudą ir sveikatą.

SKORPIONAS. Šiandien būsite nusiteikę pamaloninti savo ir artimo žmogaus sielą bei kūną. Rasite kuo pasidžiaugti pagal savo piniginės turinį, o gal ir užsidirbti, jeigu prekiaujate, teikiate paslaugas. Galbūt ir paparčio žiedas atsidurs jūsų rankose.

ŠAULYS. Šiandien bus vertinami jūsų pasisakymai, iniciatyva, arba jums taip atrodys. Kita vertus, gali atsirasti nenumatytų trikdžių. Svarbu pasirūpinti ir mažais, ir senyvais šeimos nariais – jiems to išties reikia.

OŽIARAGIS. Norėsis pabendrauti su neeiliniais žmonėmis arba tokius iš arčiau pamatyti. Galbūt tai įvyks kelionėje. Jeigu jums aktualios studijos, egzaminai, tuomet laiko turiningam laisvalaikiui liks nedaug.

VANDENIS. Šiandien daug galvosite apie galimas permainas, ypač jei jos susijusios su jūsų ar šeimos gerove, santykiais ar pan. Nieko keisto, kad nerimausite ir ne vien geri jausmai suksis jūsų širdyje. Venkite rizikos, agresijos, saugokitės ugnies, avarijų.

ŽUVYS. Tikėtinos prieštaringos situacijos, kai bus sudėtinga teisingai numatyti pasekmes bei tinkamai pasielgti. Jeigu norite darnos, teks derintis prie kitų žmonių poreikių, ieškoti kompromiso.

ELTA

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video