2024/04/27

 

HOROSKOPAS BIRŽELIO 23 D.

Unsplash nuotrauka

Birželio 23-ioji – Birželio sukilimo diena; Tarptautinė olimpinė diena; Tarptautinė našlių diena; Valstybės tarnautojo diena; Moterų inžinerijoje diena.

AVINAS. Šiandien gebėsite džiaugtis tuo, kas glosto širdį ir akį, rasti malonių akimirkų kasdienybėje. Daugiau laiko praleiskite su mylimais žmonėmis. Gali kilti ūpas tvarkytis ar patobulinti išvaizdą.

JAUTIS. Ši diena jums išties atrodys prieššventinė. Daug kas džiugins, aplink save kursite malonią atmosferą, dovanosite gerą nuotaiką. Nusimato „paparčio ieškojimo“ naktis su pramogomis.

DVYNIAI. Regis, sustiprės bendražmogiško artumo, meilės jausmai. Šeiminiai santykiai šį vakarą žada ramybę ir atgaivą. Būtų žavu, jeigu namuose pagamintumėte arba užsisakytumėte ir paragautumėte ypatingą patiekalą.

VĖŽYS. Pajusite didesnį pasitikėjimą savo jėgomis, komunikabilumu. Palanku gerinti santykius, bendrauti su giminėmis ir draugais, tik neturėtumėte piršti vien jus dominančių pokalbių temų.

LIŪTAS. Šiandien pajusite geros energijos gūsį. Kils noras puoštis, kurti malonią aplinką ir tuo tikslu pirkti įdomius daiktus. Širdį glostys meilės, pramogų troškimas.

MERGELĖ. Iš pat ryto nesinorės dirbti, galvosite apie žymiai įdomesnius vakaro planus. Gali atvykti lauktas svečias arba patys leisitės viešnagėn. Ženkite pirmą žingsnį, jeigu trokštate su kažkuo susitaikyti.

SVARSTYKLĖS. Rytas bus žymiai aktyvesnis už vakarą. Vakare norėsis pasilepinti vienumoje, atsipalaiduoti, patinginiauti. Geriausiai jausitės jaukiuose namuose. Nepiktnaudžiaukite alkoholiu.

SKORPIONAS. Regis, neišvengsite aktyvaus bendravimo ir susitikimų. Rodysite supratimą, humoro jausmą ir dėmesį kitų poreikiams, todėl neatsiginsite norinčių su jumis pasikalbėti.

ŠAULYS. Iki pietų jūsų galva bus užimta kelionių ir ateities planais, studijų ar tarptautinėmis aktualijomis. Popiet gali paaiškėti, kad dar neatlikote kai kurių svarbių pareigų.

OŽIARAGIS. Iš kelionės gali grįžti artimas žmogus. Arba patys vyksite viešnagėn ir teks įveikti nemenką atstumą. Regis, jums kils šaunių idėjų, kurios kažkam padarys didelį įspūdį.

VANDENIS. Nebloga diena, jeigu nesate sugadinę jums svarbių santykių ir ne per tuščia yra jūsų piniginė. Trokštamoms veikloms, pramogoms prireiks pinigų. Paskubėkite sumokėti mokesčius, jei spaudžia terminas.

ŽUVYS. Ši diena turėtų būti kupina įspūdžių, tačiau jumyse virs prieštaringos emocijos. Kad tai įveiktumėte, svarbu derinti savo ir artimo žmogaus poreikius, planus. Tai leis žymiai maloniau kartu praleisti vakarą.

ELTA

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video