2024/04/28

 

HOROSKOPAS BIRŽELIO 22 D.

Unsplash nuotrauka

AVINAS. Tikriausiai bendrausite su žmonėmis, kuriems būdingi ekstravagantiški polinkiai. Galimi avantiūristiniai pasiūlymai. Nėra būtinumo jų priimti, ypač jei jaučiate, kad rizika būtų per didelė. Pasisaugokite sportinių traumų. Labiau prižiūrėkite vaikus.

JAUTIS. Vargins profesiniai ir asmeniniai rūpesčiai, šeimos narių bėdos. Regis, jūsų nepalaikys kolegos arba artimieji. Nesielkite iššaukiamai, nes tuo nieko nelaimėsite. Atsargiai elkitės su ugnimi, elektros prietaisais, kita technika.

DVYNIAI. Gali nustebinti netikėtai gauta žinia, susijusi su artimais žmonėmis, giminaičiais. Labai svarbus atsargumas kelyje bei pasisakant viešojoje erdvėje, paskleidžiant informaciją.

VĖŽYS. Pirmame plane tikriausiai atsidurs turtiniai interesai, mokesčių, paveldėjimo, draudimo reikalai. Nepasiduokite įtartinam spaudimui. Kita vertus, jeigu jūs mėginsite ką nors apgauti, visų pirma, apsigausite patys.

LIŪTAS. Tikriausiai patirsite ir pavojų, ir kartėlio. Netikėti jūsų neigiamų emocijų ir agresijos proveržiai niekam nepatiks, todėl susiimkite ir elkitės kaip pridera save ir kitus gerbiančiam asmeniui. Itin saugokitės traumų, avarijų.

MERGELĖ. Šiandienos aktualijos veikiausiai bus tokios, kad nieko pakeisti negalėsite. Kitiems žmonėms jūsų planai gali būti nepriimtini arba atrodys nerealūs. Gali kilti noras pasislėpti nuo sunkumų ir pareigų. Saugokite sveikatą. Atsargiai su gyvūnais ir kelyje.

SVARSTYKLĖS. Šiandien jums bus labai svarbus kolektyviškumo, solidarumo potyris. Pasistenkite neįsivelti į pavojingą avantiūrą ir neįvelti į ją kitų žmonių, bendražygių. Lengva prarasti savus ir svetimus pinigus.

SKORPIONAS. Stenkitės darbe ir viešumoje nesusikompromituoti. Visų pirma, derėtų nesivadovauti ambicijomis. Jos trukdys objektyviai mąstyti, dėl to galimi apmaudūs nesusipratimai, o dėl jų – nauji neprognozuojami priešininkai. Saugokitės traumų.

ŠAULYS. Galima žinia iš oficialios institucijos arba užsienio. Galbūt teks tartis dėl teisinės konsultacijos, dalykinių pokalbių, interviu. Į pavojingą situaciją gali pakliūti pažįstamas asmuo arba jūs dėl netinkamo elgesio kelyje.

OŽIARAGIS. Pasisaugokite apgaulių finansų, nuosavybės reikaluose. Kai kurios jūsų iliuzijos gali būti nepagrįstos, todėl stenkitės žvelgti tikrovei į akis. Nepirkite brangių daiktų be garantijos.

VANDENIS. Diena bus audringa emocine, jausmine prasme. Verčiau nesiaiškinkite jokių santykių, nekelkite teisminių bylų ir nemeskite iššūkio priešiškai nusiteikusiems oponentams, konkurentams.

ŽUVYS. Šiandienos dienotvarkę gali trikdyti techninės kliūtys, sveikatos problemos ar augintinių bėdos. Konkrečiam darbui išnaudokite tą laiką, kai pavyks susikoncentruoti. Jeigu pajutote, kad pradedate klysti – pailsėkite, pabendraukite. Atsargiai kelyje.

ELTA

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video