2024/04/28

 

HOROSKOPAS BIRŽELIO 21 D.

Unsplash nuotrauka

Birželio 21-oji – Tarptautinė jogos diena.

AVINAS. Galite patirti gundymus arba atsidurti dviprasmiškoje situacijoje dėl savo avantiūrizmo, impulso rizikuoti, eksperimentuoti. Labiau prižiūrėkite, saugokite vaikus.

JAUTIS. Jeigu ši naktis nepateiks nemalonių staigmenų, tai įdienojus galėsite labiau valdyti situaciją. Visgi pagundos bus kiek stipresnės už valią. Saugokitės ugnies.

DVYNIAI. Domėsitės verslo perspektyvomis, kelionėmis. Galite gauti vertingos informacijos ar pasiūlymą. Visgi rūpesčių sukels nesusikalbėjimas su kažkuo iš aplinkinių, intrigos.

VĖŽYS. Puiku, jeigu šiandien jums užteks kantrybės atlikti užduotis ir išspręsti problemas, užuot ieškojus kaltų ar galinčių prisiimti atsakomybę už jus. Pasistenkite. Valdykite save, jeigu trokštate malonumų, nuo kurių derėtų susilaikyti.

LIŪTAS. Tai bus veiklos ir emocijų kupina diena, tačiau gali pasireikšti sunkiai valdomos aistros, nesaikingumas, ypatingas godumas ar pan. Kažkas tai gali pavadinti piktnaudžiavimu tarnybine padėtimi.

MERGELĖ. Susikaupusios problemos reikalaus rimtesnės analizės. Mažiau klausykite gandų, apkalbų ir labiau remkitės realiais faktais. Venkite kitus pašiepti, beatodairiškai kritikuoti, nes bus nesmagu, jei vėliau teks keisti nuomonę ir atsiprašinėti.

SVARSTYKLĖS. Turėsite nemažai reikalų. Blaiviai vertinkite bet kokią gaunamą informaciją, „persijokite“ pasiūlymus, ypač tuos, kurie reikalauja nemažų išlaidų, rizikos ar yra teikiami abejotinos reputacijos asmenų, avantiūristų.

SKORPIONAS. Šiandien nesitikėkite lengvos sėkmės ir garantijų dėl gerų rezultatų. Teks disciplinuotai ir kantriai dirbti patiriant grubią kritiką. Neduokite valios neigiamoms emocijoms. Jūsų konkurentai ir priešai tuo tik pasidžiaugtų.

ŠAULYS. Tikriausiai daug dėmesio skirsite politikai, finansams, kultūrai ar mokslui. Įtampos patirsite, jei turite reikalų su užsieniečiais. Gali atskrieti nekokios naujienos. Galimi nemalonumai ir dėl netinkamo elgesio kelyje..

OŽIARAGIS. Prieštaringa diena. Rūpės reikalai, susiję su įmonės ar svetimais pinigais, investicijomis, draudimu, paskolomis ar palikimu. Nekaltinkite savo partnerių, kolegų, jeigu jie labai stengėsi, bet ne viskas pavyko. Labiau prižiūrėkite vaikus.

VANDENIS. Gali būti, kad jūsų nepasitenkinimo protrūkius šiandien turės iškęsti gyvenimo partneris bei niekuo dėti kiti žmonės. Pasistenkite išlikti korektiški. Saugokitės agresijos, finansinio ar kitokio išnaudojimo.

ŽUVYS. Aktyviai sieksite realizuoti sugebėjimus ir galimybes, tačiau tikėtinas nestabilumas, nesusipratimai. Galimas pasiūlymas, susijęs su įsidarbinimu, tarnybine komandiruote, pareigų keitimu ar jų netekimu. Itin saugokite sveikatą.

ELTA

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video