2024/04/28

 

HOROSKOPAS BIRŽELIO 20 D.

Unsplash nuotrauka

AVINAS. Nors atrodys, kad šeiminiai reikalai gerėja, gali neraminti keisti vaikų poelgiai arba atsiskleidžiančios jūsų avantiūrų pasekmės. Labiau prižiūrėkite savo atžalas.

JAUTIS. Tikriausiai būsite smalsesni nei įprastai, nusiteikę ir paplepėti, ir kitų paklausyti. Galbūt turėsite kontaktų su žiniasklaida, teiksite interviu, reklamą ar pan. Galite užmegzti pažintį.

DVYNIAI. Aktualūs bus piniginiai ir nuosavybės reikalai. Tikriausiai labai norėsis atokvėpio nuo darbų, nors šiek tiek pramogų. Galite nusipirkti norimą daiktą, užsisakyti paslaugą.

VĖŽYS. Tai gali būti gana harmoninga diena, teikianti pasitikėjimo, plečianti akiratį. Kita vertus, jums derėtų pažaboti norą išlaidauti, užsisakinėti neaiškios kokybės prekes, paslaugas. Galbūt nuvils gauta ir (ar) negauta dovana.

LIŪTAS. Blaiviai įvertinkite savo santykius su kitais žmonėmis – galbūt jie paremti iliuzijomis ir gali lemti problemas ateityje. Šiandien labiau tiktų užimti stebėtojo poziciją nei aktyviai reikštis,

MERGELĖ. Labai intensyvi diena – nė minutėlės atokvėpio. Tikėtini renginiai, pristatymai, pokalbiai. Pravartu spręsti organizacinius klausimus, peržvelgti turimą informaciją, reklamą. 

SVARSTYKLĖS. Šiandien pravartu imtis to, kas yra būtina ir neatidėliotina. Energijos antplūdis leis daug nuveikti. Pasitikėkite savimi ir nelaukite paskatinimų. Greičiausiai rezultatą pasieksite patys, be abejotinų patarimų ir kišimosi.

SKORPIONAS. Aktualūs bus mokslo, kultūros, teisiniai bei su užsieniu susiję reikalai. Įvertinkite galimas perspektyvas, jeigu ketinate imtis naujovių, rizikuoti. Gana nesaugi, pažeidžiama yra finansinė sritis. Jeigu įmanoma, apsidrauskite.

ŠAULYS. Tikriausiai nerimaujate dėl augančios konkurencijos. Regis, pavyks susitarti dėl aktualaus reikalo, tačiau tai gali kainuoti. Galbūt pradedate remontą ir būtent tai kelia rūpesčių.

OŽIARAGIS. Šiandien būsite nusiteikę ginti savo pozicijas bei tiesas, nenusileisti jokiems oponentams. Jeigu norite sėkmės, verčiau neignoruokite kitos pusės poreikių bei prašymų.

VANDENIS. Gana darbinga diena, tačiau gali būti apmaudu, kad jums tenka daugiausiai darbuotis, o kiti tik kažko reikalauja. Galbūt keisis planai, susiję su komandiruote, bendradarbiavimu ar kt.

ŽUVYS. Degsite noru parodyti, ką sugebate jus dominančioje srityje. Visgi dėl aistringo intereso ar saviraiškos gali kilti problemų darbe, šeimoje arba jūsų piniginėje.

ELTA

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video