2024/04/28

 

HOROSKOPAS BIRŽELIO 19 D.

Pixabay nuotrauka

AVINAS. Šią dieną rekomenduojama praleisti kuo ramiau. Pasisaugokite nesąžiningų žmonių, nes dėl jų galite patirti nuostolių. Konfidenciali informacija gali padėti nuo kažko apsisaugoti. Saugokitės alergijų, nežiopsokite kelyje.

JAUTIS. Šiandien gali paaiškėti, kad (arba kas) jums įpiršo nekokybišką prekę, pateikė klaidinamą informaciją ar paskleidė paskalas. Nederėtų pernelyg pasikliauti reklama. Patikimesnis šaltinis – patyrusių asmenų rekomendacijos.

DVYNIAI. Šiandien gali būti svarbu nedelsiant sutvarkyti aktualų reikalą, kad nenukentėtų jūsų reputacija. Savijautą bei nuotaiką gerai veiks jauki aplinka, skanus maistas.

VĖŽYS. Šiandien pravartu aiškiai suvokti, kas jums yra svarbiausia, kas yra prioritetas, ir atsiriboti nuo antraeilių dalykų. Nepasikliaukite gandais, abejotinomis teorijomis.

LIŪTAS. Jūsų asmeniniame pasaulyje tikėtinas tam tikras sąmyšis. Galite suvokti, kad jus užvaldo kažkokia priklausomybė arba kad pernelyg vadovaujatės kitų nuomone, stereotipais. Visgi neblogai seksis kūrybinė, mokslinė veikla.

MERGELĖ. Šiandien nemažai laiko teks skirti įvairiems pasižmonėjimams, susitikimams, o gal ir deryboms dėl finansinio įsipareigojimo, kainų. Būkite korektiški bendraudami, net jei pašnekovai kalba nesąmones ir tai veda iš kantrybės.

SVARSTYKLĖS. Diena bus nelengva, nes darbo metu teks pasirūpinti ne tik darbo reikalais. Regis, jūsų pagalbos ar dėmesio prireiks kažkam iš artimų žmonių, arba teks asmeninę paramą teikti kolegai.

SKORPIONAS. Regis, kursite planus, kurie yra realūs, tačiau reikalaujantys daug darbo ar investicijų. Tikėtina emocinė įtampa, jeigu laukiate kažkokios žinios, rezultato. Jūsų palaikymo itin reikia vaikams.

ŠAULYS. Gana produktyviai darbuositės. Tačiau galite pajusti, kad prisikaupė daug nepasitenkinimo. Galbūt teks aiškintis santykius, finansines peripetijas. Nesusipratimus gali pavykti paversti maloniu bendravimu. Pasistenkite.

OŽIARAGIS. Kai kurie svarbūs dalykai gali pakrypti jūsų naudai, jeigu pagaliau suvokėte, kas jums būtų geriausia ir sėkmingiausia. Pravartu rimtai gilintis į asmeninių santykių problemas, pasirinkti tinkamą bendravimo stilių.

VANDENIS. Kils įdomių sumanymų, kurių įgyvendinimas išties galėtų išeiti į naudą. Regis, pats metas taisyti gyvenimo būdą, mitybos įpročius. Saugokitės sukčių, vagių.

ŽUVYS. Mintys daugiausiai suksis apie meilės, pramogų, vaikų, nuosavybės reikalus. Kad skubiau sutvarkytumėte svarbų reikalą, gali tekti pakrapštyti piniginę. Neverta itin tikėti gandais ir bauginimais, tačiau kritiką vertinkite rimtai.

ELTA

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video