2024/04/28

 

HOROSKOPAS BIRŽELIO 18 D.

Agnės Penkauskaitės nuotrauka

AVINAS. Tikėtinos trumpos išvykos, susitikimai su giminaičiais, draugais, bendraminčiais. Nederėtų kivirčytis su aplinkiniais, aiškintis piniginių ir buitinių santykių. Saugokitės nuostolio, nežiopsokite kelyje.

JAUTIS. Daugiausia dėmesio teks skirti materialinės gerovės dalykams. Seksis tvarkyti namus, kurti jaukumą, daryti pakeitimus interjere, remontuoti ir pan. Tačiau dėl nedidelės žalos gali sugesti nuotaika.

DVYNIAI. Šį rytą prasideda jaunaties fazė, o tai reiškia, kad derėtų nusiteikti pozityviai. Jūsų mintys turės tendenciją realizuotis. Visgi būkite realistai, o ne svajotojai. Venkite saviapgaulės ir saugokitės apgaulių.

VĖŽYS. Tikriausiai visą savaitę eikvojote daug energijos, todėl dabar galite jaustis pervargę. Tikėtina moralinė dilema. Tuo pat metu suvoksite, kad įmanoma įveikti sunkumus, nugalėti vidinius kompleksus. Saugokitės nesąžiningų žmonių.

LIŪTAS. Jums seksis pozityviai veikti aplinkinius, todėl jūsų draugijos pageidaus ir artimieji, ir draugai. Aplankykite vienišą ar negaluojantį artimą žmogų, skirkite dėmesio, nes jam ypač reikia paguodos ir supratimo.

MERGELĖ. Būsite emociškai neramūs, kursite planus ir vėl jais abejosite. Laiko ir dėmesio pareikalaus dominantis asmuo ar pomėgis. Galite sulaukti pastabų dėl keistų ambicijų, elgesio ar santykių. Be pykčio atkreipkite į tai dėmesį. Saugokitės sukčių.

SVARSTYKLĖS. Gali būti, kad teks bendrauti su nepažįstamais žmonėmis arba su atvykusiais iš toli. Būsite nusiteikę plėsti akiratį, mokytis, planuoti atostogas. Tik nedarykite skubotų pasirinkimų.

SKORPIONAS. Tikėtinas ypatingas emocinis ir erotinis jautrumas, psichologinis įžvalgumas. Įdėsite nemažai pastangų arba išleisite pinigų, kad kažkam padarytumėte įspūdį.

ŠAULYS. Šiandien jums bus labai svarbu rasti bendrą kalbą su aplinkiniais, suderinti interesus, planus. Nepersistenkite norėdami padaryti įspūdį patinkančiam asmeniui. Niekur neskubėkite, stebėkite įvykius, analizuokite perspektyvas. Saugokitės sukčių.

OŽIARAGIS. Šiandien teks aktyviai darbuotis ir bendrauti. Vidinės sumaišties galite patirti dėl santykių su partneriu. Sunku bus suvokti savo, o juo labiau kito žmogaus jausmus.

VANDENIS. Jeigu norite keisti savo gyvenimo būdą, stilių, pažįstamų ratą, tai pamažu kaupkite ryžtą ir planuokite. Būkite atidesni savo vaikų bei mylimo žmogaus poreikiams bei rūpesčiams.

ŽUVYS. Nederėtų įkyriai demonstruoti savo nostalgijos praeičiai, keistų sentimentų arba buitinio uolumo tarsi priekaišto kitiems šeimos nariams. Popiet galbūt aplankys kūrybinis įkvėpimas. Saugokitės sukčių ir patys nesukčiaukite.

ELTA

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video