2024/04/28

 

HOROSKOPAS BIRŽELIO 17 D.

Unsplash nuotrauka

Birželio 17-oji – Pasaulinė kovos su dykumų plitimu ir sausromis diena; Islandijos nepriklausomybės diena.

AVINAS. Jums labai reikės draugiško patarimo, supratimo, arba jūsų dėmesio labiau nei įprastai reikalaus giminaičiai, draugai. Pasistenkite nesipykti dėl smulkių nesutarimų.

JAUTIS. Su šeimos nariais jus labiausiai sies bendras interesas. Kartu galite ir nemažai nuveikti, ir smagiai papramogauti. Galbūt įsigysite planuotą prekę buičiai ar laisvalaikiui.

DVYNIAI. Regis, ūgtels jūsų apetitas gražiems, brangiems daiktams ir paslaugoms, erotikai bei kitiems malonumams. Jeigu per daug sau leisite, galite nuliūdinti artimuosius.

VĖŽYS. Tikriausiai ši diena nesuteiks ypatingų įspūdžių. Vietoj to galite pasiklysti vidinių abejonių, painių jausmų labirinte. Galbūt kažką mėginsite išsiaiškinti, tačiau vargu ar išgirsite teisybę. Neblogas metas kūrybinei veiklai ir ramiam atsipalaidavimui.

LIŪTAS. Būtų gerai, kad leistumėte sau pasimėgauti ramybe ar užsiimti hobiu. Tikriausiai neatsiginsite pažįstamų ir gerbėjų, norinčių su jumis pabendrauti. Tai ir džiugins, ir vargins.

MERGELĖ. Šiandien stokosite emocinės pusiausvyros, todėl galite išprovokuoti įtampą. Jei pažabosite nekantrumą ir būsite atlaidesni, santykius sureguliuosite. Jeigu eisite į viešą renginį, vyksite į kelionę, patirsite įspūdžių.

SVARSTYKLĖS. Jeigu šiuo metu keliaujate, patirsite įvairių įspūdžių. Kai kurie iš jų jums pravers diegiant naujoves, keičiant gyvenimo būdą, gyvenamąją vietą, požiūrį ar pan.

SKORPIONAS. Asmeniniai santykiai gali pakrypti netikėta linkme. Nesusipratimus lems seksualinės problemos arba finansiniai įsipareigojimai. Labiau prižiūrėkite vaikus.

ŠAULYS. Tikėtinos prieštaringų jausmų peripetijos. Ši diena gali atgaivinti romantiškus santykius arba kaip tik padidinti įtampą, jeigu santykiai netvirti. Lengva patikėti tuo, kuo norisi tikėti.

OŽIARAGIS. Aktyvi diena. Skubėsite, kad spėtumėte nuveikti tai, ką užsibrėžėte. Jums išties reiktų pabaigti kai kuriuos ūkinius reikalus, įvykdyti duotą pažadą. Pravartu atsilyginti už kitų pagalbą, talkinimą.

VANDENIS. Itin aktualūs gali būti meilės, partnerystės reikalai. Jūsų akiratyje gali pasirodyti senas draugas arba ankstesnis meilės objektas. Nepamirškite, kad jūsų dėmesio reikia vaikams.

ŽUVYS. Šiandien itin trokšite pakantumo ir harmonijos namuose. Nesibaigiantys buitiniai rūpesčiai šiek tiek gadins nuotaiką. Abejosite ir meilės santykiais. Galima naujiena, kuri parodys, ar jūsų spendimas išėjo į naudą.

ELTA

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video