2024/04/28

 

HOROSKOPAS BIRŽELIO 16 D.

Unsplash nuotrauka

AVINAS. Jūs galite nemažai kalbėti apie svetimus reikalus, reikšti savo nuomonę, viską komentuoti. Bus nelengva įtikti, jeigu kam nors turite paruošti dovaną, pasveikinimą, atsilyginti už paslaugą, ką nors išnuomoti ar pan.

JAUTIS. Regis, aiškinsitės piniginius, turtinius klausimus. Būsite nusiteikę dalintis finansine našta, bet tik tokiu būdu, kokiu norite jūs, nors tai ir nebūtų solidaru. Galite planuoti nekilnojamojo turto įsigijimą, pardavimą ar kt.

DVYNIAI. Būsite nusiteikę postringauti apie viską, nepaisant to, ar išmanote aptariamą temą. Jei kalbas pastiprinsite realiais darbais, galbūt sulauksite palankaus įvertinimo. Galite suintriguoti patinkantį asmenį.

VĖŽYS. Puoselėsite iliuzijas, susijusias su meile, kūryba, menu, netradicine medicina ar pan. Visgi tikro pasitikėjimo savo jėgomis ir gebėjimais jums stigs. Galbūt teks paneigti kai kuriuos savo argumentus ar sąmokslo teoriją. Įsiklausykite į sustiprėjusią intuiciją.

LIŪTAS. Jeigu nepasiduosite inercijai, tai ši diena bus veikli, spalvinga. Tikėtinas susitikimas su įdomia kompanija ar vienu iš jos narių, o galbūt ir naujos pažintys.

MERGELĖ. Regis, skubėsite atlikti kai kuriuos darbus, arba patirsite spaudimą padaryti daugiau, nei planavote prieš pat savaitgalį. Gali būti, kad pademonstruosite tam tikras ambicijas. Jeigu laukia egzaminas, rimtai pasimokykite.

SVARSTYKLĖS. Šiandien į viską žvelgsite plačiau, kūrybiškiau, būsite linkę siekti kompromiso, psichologinio įsijautimo. Jums rūpės kalbėtis apie politiką, mokslą, užsienį ir į tokias temas mėginsite įtraukti aplinkinius.

SKORPIONAS. Šiandien neišvengsite išlaidų vaikų poreikiams, mokesčiams ir pan. Regis, nesusilaikysite kažko neužsisakę internetinėse parduotuvėse. Galite pasinaudoti siūloma nuolaida ir tuo džiaugtis.

ŠAULYS. Šiandien pavyks neblogai padirbėti, jeigu imsitės suplanuotų darbų. Deja, nelabai seksis susikalbėti su aplinkiniais. Atsargiau reikškite savo nuomonę, pagal galimybes patikrinkite gaunamą informaciją. Saugokite sveikatą.

OŽIARAGIS. Nepersistenkite prasiblaškymui ieškodami pramogų, nes tykos nesusipratimai. Verčiau pasirūpinkite savo bei namiškių sveikata, išvaizda, kasdieniškais reikalais, o ypač vaikais, jų emocine ir fizine būkle.

VANDENIS. Augs noras demonstruoti žavesį, būti dėmesio centre. Tikriausiai su jumis aplinkiniams bus nenuobodu. Tiktų nueiti į pramoginį renginį ar sudalyvauti žaidime. Kai kurie iš jūsų gali netikėtai patirti, kad romantiški jausmai tarsi naujai atgyja.

ŽUVYS. Trauks namų jaukumas bei ramybė. Noriai bendrausite su šeimos nariais, kaimynais, tačiau patys nesuvokdami galite ką nors įžeisti, sumenkinti. Nesielkite taip, tarsi kiti būtų mažiau protingi.

ELTA

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video