2024/04/27

 

HOROSKOPAS BIRŽELIO 15 D.

Unsplash nuotrauka

Birželio 15-oji – Alytaus miesto diena; Okupacijos ir genocido diena; Pasaulinė kovos prieš blogą elgesį su pagyvenusiais žmonėmis diena.

AVINAS. Galimas finansinis jūsų veiklos rezultatų įvertinimas, arba jūs kitų darbą, išlaidas tikrinsite, vertinsite. Galite gauti verslo pasiūlymą. Svarstykite, skaičiuokite, tačiau nesitikėkite, kad ką nors gausite veltui.

JAUTIS. Būsite jautrūs, emociškai pažeidžiami. Kai kurie planai gali verstis aukštyn kojomis. Jeigu įmanoma, paskubomis nekeiskite įprastos darbų, santykių ir įvykių eigos – spontaniškumas, impulsyvumas gali pridaryti bėdos.

DVYNIAI. Būtų gerai, kad niekur toli nevyktumėte ir nieko sunkaus nedirbtumėte, jei tai šiandien įmanoma. Dėl paaštrėjusios nuojautos ir pasąmonės srautų turėtų sektis įžvalgos, meniškumo reikalaujančios veiklos. Mažiau atviraukite. Atsargiai kelyje.

VĖŽYS. Šiandien nebus laiko nuobodžiauti. Jei tik parodysite susidomėjimą, iniciatyvą, tai gausite ir rimtų įpareigojimų, ir pasiūlymų. Galimas ir netikėtas susitikimas, nauja pažintis. Netingėkite atlikti protines užduotis.

LIŪTAS. Šiandien neskubėkite veikti iš pirmo impulso, nes pridarysite klaidų. Neprotingas eksperimentavimas, vėlavimas arba per didelis skubėjimas, konfliktų provokavimas gali turėti pasekmių.

MERGELĖ. Nieko gero, jeigu kažko naujo griebsitės palikę spragų, neįsigilinę į teoriją, sąlygas ir kt. Darbas, politika, tarptautiniai įvykiai, būtinybė kažkur išvykti gali būti nerimo šaltinis. Besimokantiems itin rūpės egzaminai, įskaitos.

SVARSTYKLĖS. Tikėtina, kad slėgs rūpesčiai, susiję su bendrais finansais, akcijomis, mokesčiais, skolomis, verslo įsipareigojimais ir pan. Verčiau nesinaudokite tarnybine padėtimi. Kur tik įmanoma, pasirinkite saugų racionalumą.

SKORPIONAS. Regis, kai kurių žmonių reikalavimai jums atrodo neadekvatūs. Galbūt pernelyg sureikšminate partnerių, oponentų įtaką, galimybes. Jeigu turite finansinių problemų, jas neišvengiamai teks spręsti. Atkreipkite dėmesį į vaikų rūpesčius.

ŠAULYS. Darbai tirpte tirps jūsų rankose, gal net pasijusite nepakeičiami. Visgi pastangos sublizgėti gali atsigręžti prieš jus. Pravartu daugiau dėmesio skirti sveikatai, mitybai, higienai bei stiliui.

OŽIARAGIS. Darbe, versle nepatartini eksperimentai, verčiau tęskite pradėtus darbus, koreguokite trūkumus. Venkite azartinių žaidimų, lengvabūdiškų meilės nuotykių. Daugiau laiko praleiskite su augančia karta, mylimais žmonėmis.

VANDENIS. Užplūs prisiminimai, abejonės. Pasistenkite neteikti per daug dėmesio smulkioms nesėkmėms. Labiau rūpinkitės artimaisiais, siekite darnos, galvokite apie dabartį, ateitį, o ne apie praeitį. Atsargiai su elektra, ugnimi.

ŽUVYS. Jums nestigs energijos ir optimizmo, tačiau kartu ir neramių minčių. Reikia būti atsargiems viešai reiškiant savo nuomonę, keliant pretenzijas ar reikalavimus. Kilus konfliktui, mokėkite nusileisti. Būkite atidūs gatvėje.

ELTA

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video