2024/04/29

 

HOROSKOPAS BIRŽELIO 14 D.

Nuotrauka iš redakcijos archyvo

Birželio 14-oji – Gedulo ir vilties diena; Tarptautinė blogerių diena.

AVINAS. Tikriausiai gyvenimas vers labiau taupyti, nuolat skaičiuoti pajamas bei išlaidas. Vykdykite finansinius įsipareigojimus, jeigu jų turite. Pasistenkite nelįsti į skolas be ypatingo reikalo.

JAUTIS. Nors įtemptai darbuositės, jūsų darbas bus įvertintas kiek silpniau, nei tikitės. Galbūt pristigs palaikymo, solidarumo. Tam tikras slaptas perspėjimas gali būti ne iš piršto laužtas. Svarbu neprarasti savigarbos ir pasitikėjimo savimi.

DVYNIAI. Gali apimti abejonės dėl neaiškios situacijos asmeniniuose santykiuose ar darbe. Lengva pasiduoti keistai įtakai, paminti kokius nors savo ar bendruosius principus. Nesivelkite į intrigas.

VĖŽYS. Nusiteikite kolektyviniam reikalų aptarimui ar žinių patikrinimui. Subtiliau reikškite nepasitenkinimą, jeigu kažkas netesi duoto pažado arba tendencingai pateikia informaciją, vertinimą.

LIŪTAS. Jūsų galva bus užimta svarbiais reikalais. Galimas svarbus pokalbis su įtakingu asmeniu, politiku. Pasistenkite išlikti korektiški, jeigu teks išklausyti kitokią nuomonę. Visgi nesileiskite žeminami ar išnaudojami.

MERGELĖ. Gali būti, kad kiti pavydės jūsų autoriteto, pasiekimų ar įtakingo asmens palankumo. Regis, būsite kritikuojami, verčiami atsisakyti kai kurių nuostatų, ambicijų.

SVARSTYKLĖS. Jeigu neišklysite iš dienotvarkės, gali pavykti susitarti dėl finansavimo, aktualios sutarties ar projekto. Būsite gana išradingi spręsdami, kaip racionaliau ir taupiau panaudoti lėšas. Jeigu esate kelionėje, gali sutrikti sveikata.

SKORPIONAS. Tam tikra prasme šiandien turėsite progą geriau pažinti savo draugus, partnerius, bendražygius. Jei dėl kažko konkuruojate, jūsų galimybės taps gana aiškios. Visuose kontaktuose apsiginkluokite kantrybe ir diplomatija.

ŠAULYS. Iš ryto su įkvėpimu imsitės darbų. Jeigu netrukdys pašalinė įtaka, oponuojantys asmenys, tikėtini puikūs rezultatai. Galimas reikšmingas darbo interviu.

OŽIARAGIS. Nuo pat ryto turėsite pakankamai optimizmo, kūrybinio polėkio. Visgi kai kurie stringantys reikalai arba niurzgantys asmenys šiek tiek jauks nuotaiką bei dienotvarkę.

VANDENIS. Šiandien jums labiau seksis dirbti iš namų arba bus puiku turėti galimybę pasirūpinti vien savo šeimos bei asmeniniais reikalais. Kai kuo laiku pasirūpinę, galite išvengti gresiančio nuostolio arba problemos susijusios su vaikais.

ŽUVYS. Teks imtis reikalų, kur reikia intensyviai bendrauti su žmonėmis, reklamuoti(s), sudaryti sutartis, mokyti(s). Regis, jus žeis kritika ir jūsų pastangų ignoravimas. Nederėtų dėl to graužtis. Tai pasikeis, kai išryškės prasmingi jūsų veiklos rezultatai.

ELTA

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video