2024/04/27

 

HOROSKOPAS BIRŽELIO 12 D.

Asociatyvi nuotrauka iš redakcijos archyvo

Birželio 12-oji – Pasaulinė kovos prieš dirbančius vaikus diena.

AVINAS. Šiandien galite patirti pasitenkinimo iš naudingos veiklos, savo vaidmens kolektyviniame projekte ar pan. Jūsų pastangos gali padovanoti ir tikrų pergalių, jei parodysite nuoširdžią iniciatyvą.

JAUTIS. Jeigu įmanoma, šiandien nedalyvaukite kolektyviniuose susibūrimuose. Nesistenkite įsiteikti ir draugams priimdami jų siūlymus, jei jaučiate, kad norisi atsiriboti. Labiau įsiklausykite į giluminius sielos poreikius.

DVYNIAI. Visą dieną su įvairiais pasiūlymais jus aktyviai atakuos seni ir nauji pažįstami, draugai. Gali būti, kad ūgtels jūsų populiarumas, plėsis visuomeniniai ryšiai.

VĖŽYS. Jums teks įtempti valią, kad pajėgtumėte atlikti būtinus reikalus, kurių pasirodys visa gausybė. Veikiausiai tai pavyks, net jei jums atrodo, kad stinga energijos ar gebėjimų.

LIŪTAS. Regis, produktyviai padirbėsite komandiruotėje arba prie interneto – rasite jus dominančios informacijos, užmegsite ryšį, išklausysite mokymus arba juos pravesite. Galite pagerinti savo įvaizdį, įgyti autoritetą.

MERGELĖ. Diena gana palanki paveldėjimo, mokesčių, investicijų reikalams tvarkyti. Jeigu rimtai ieškosite sprendimo, tikėtina, kad rasite. Įmanomas tam tikras atsinaujinimas arba slegiančios naštos nusimetimas.

SVARSTYKLĖS. Regis, pasižymėsite gebėjimu lanksčiai bendrauti ir skleisti pozityvią energiją. Jausitės padarę tai, ką privalote, arba suteikę gerų patarimų, paslaugų kitiems asmenims.

SKORPIONAS. Šiandien darbe gali tekti padirbėti už du. Įrodysite, kad daug galite ir pajėgiate. Pastangos turėtų pasiteisinti. Visgi raskite laiko nors šiek tiek daugiau dėmesio skirti savo sveikatai, įvaizdžiui, naminiams augintiniams.

ŠAULYS. Puikiai seksis, jei užsiimate šou verslu, organizuojate pramogas, varžybas, mokymus ar pan. Jeigu visas jūsų dėmesys bus nukreiptas į vaikus, šiandien ypač seksis ugdyti, mokyti.

OŽIARAGIS. Šiandien galite puikiai pasidarbuoti namuose, buityje arba spręsdami artimųjų problemas. Palanku ręsti kokį nors tvirtą pamatą – ir tiesiogine, ir netiesiogine prasme.

VANDENIS. Šiandien neblogai seksis gilintis į aktualius klausimus, mokytis, kaupti informaciją, ją apdoroti, rašyti laiškus, komentarus, tvarkyti įvairius raštus, sutartis. Pasijusite atgavę gebėjimą džiaugtis bendravimu, žinių gausa.

ŽUVYS. Iki pietų būsite svajingai nusiteikę, stigs praktiškumo. Gali dominti meninė ar ezoterinė veikla. Popiet teks labiau atsigręžti į žemišką, materialinę gyvenimo pusę, pasirūpinti artimųjų, augintinių gerove.

ELTA

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video