2024/04/18

 

LAIMĖJO TARPTAUTINIO GROŽIO KONKURSO TITULĄ

Kupiškėnė Ema Urbanovičiūtė tarptautiniame grožio konkurse „Miss Summer World 2023“ tapo trečiąja vicemis. Nuotrauka iš asmeninio pašnekovės albumo
Kupiškėnė Ema Urbanovičiūtė tarptautiniame grožio konkurse „Miss Summer World 2023“ tapo trečiąja vicemis.
Nuotrauka iš asmeninio pašnekovės albumo

Neseniai Albanijoje, Fierio mieste, vyko pasaulinio lygio grožio konkursas „Miss Summer World 2023“, kuriame dalyvavo ir Lietuvos atstovė, kupiškėnė Ema Urbanovičiūtė. Mergina iš šio konkurso grįžo ne tuščiomis – tarptautinės komisijos ji pripažinta trečiąja vicemis.

Kristina VALYTĖ

Žengė tvirtai

Pakalbinta pašnekovė sakė, kad tokio garbingo titulo tikrai nesitikėjo, bet prasitarė turėjusi viltį patekti bent į pirmą dešimtuką.

„Esu labai pakilos nuotaikos!“ – džiaugėsi prieš dvi dienas namo grįžusi Ema, konkurse nurungusi daugiau nei trisdešimt gražuolių iš skirtingų pasaulio šalių.

Podiumas merginai ir anksčiau nebuvo svetimas – Ema yra lankiusi „Santarvės“ modelių mokyklos Kupiškio skyrių.

„Šiame konkurse dalyvauti mane paskatino buvusi „Santarvės“ modelių mokyklos vadovė Rasa Kazėnienė ir nacionalinė direktorė Regina Pavliukovič. Regina mane lydėjo per visą konkursą“, – teigė E. Urbanovičiūtė.

Pagrindiniai konkurso atrankos kriterijai, anot Emos, buvo aukštas ūgis (jos ūgis 180 cm), simpatiška išvaizda, pilnametystė ir sklandi anglų kalba. Konkursinių užduočių buvo net kelios – prisistatymas, pasirodymas ant podiumo ir talentų šou.

„Dauguma merginų šoko, o aš dainavau, galbūt pasirinkimą lėmė tai, kad esu baigusi muzikos mokyklą“, – pasakojo Lietuvai atstovavusi kupiškėnė.

Plačiau skaitykite gegužės 27 d. „Kupiškėnų mintyse“ arba prenumeruokite PDF

Tarptautinio grožio konkurso nugalėtoja tapo Austrijos atstovė, pirmąja vicemis – Turkijos, antrąja – Rumunijos, o Ema (pirma iš dešinės) pripažinta trečiąja vicemis. „Labai savimi didžiuojuosi“, – sakė E. Urbanovičiūtė.
Nuotrauka iš asmeninio pašnekovės albumo
Dalintis
Vėliausi komentarai
  • Verta paminėti ir faktą, jog Austrijos atstovė, kuri laimėjo, irgi lietuvė

  • Nuoširdžiausi sveikinimai
    Puikus laimėjimas, turime didžiuotis Jumis visa lietuvių bendruomenė!
    Šis laimėjimas neveltui, ne vien ūgis ir grožis, bet mentalitetas, nuo vaikystės ugdėtas nulėmė. Jūs užauginote vertybinę Aš asmenybę, idėjote daug daug pastalgų.
    Jei galima paprašyti – daugiau atskleiskite visuomeniai savo samenybės vertybe ir pasidalinkite savo foto studijos momentais.

Rekomenduojami video