2024/04/19

 

PLIENINIŲ ANGARŲ STATYBOS PROCESAS

Plieninių angarų panaudojimo galimybės yra labai plačios. Jie reikalingi pramonės sektoriui, žemės ūkio darbais užsiimantiems specialistams, kuriems verslininkams, kurie ieško talpos, patvarios erdvės technikos bei kitų produktų laikymui.

Plieniniai angarai gali būti labai įvairūs ir yra komponuojami specialių įmonių pagal užsakovo poreikius. Detaliau apie galimas opcijas galite skaityti čia: https://www.borga.lt/plieniniai-angarai/.

Sutarus su įmone, kuri atlieka statybų darbus, bus derinamos smulkmenos, greitai pradedami statybos darbai. Jie yra atliekami laikantis 5 esminių žingsnių politikos.

  • Aptariami techniniai duomenys.

Dažniausiai angarus statančios įmonės turi šablonus, kuriuos parodo klientams. Tačiau kiekvienas projektas yra asmeninis, individualus bei kuriamas pagal kiekvieno kliento poreikius. Taigi, pirmiausia yra sužinomi užsakymo parametrais, derinamos smulkmenos, kurios leidžia suprojektuoti tinkamą angarą.

  • Dokumentacija.

Angarų, kaip ir daugelio kitų objektų statyboms, reikalingi leidimai. Natūralu, kad dažniausiai užsakovas ne tik neturi laiko, tačiau taip pat ir noro pats tvarkytis dokumentus. Patogu, kai viską padaro ta įmonė, kuri atlieka ir statybų darbus. Daugelis angarus projektuojančių įmonių sutvarko dokumentus, tad klientui nereikia dėl nieko sukti galvos.

  • Gaminamos detalės.

Sutarus smulkmenas ir gavus reikalingus dokumentus pagaliau yra pradedamos gaminti detalės. Užsakovas taip pat neturėtų ieškoti kitos įmonės, kuri gamina plieninius lakštus bei kitus komponentus. Darbus reikia palikti tai pačiai įmonei ir jos darbas yra pasirūpinti statybų žaliavomis.

  • Atliekami montavimo darbai.

Svarbiausias darbas yra montavimas, kuris dažniausiai trunka kur kas trumpiau nei daugelis gali pagalvoti. Dažniausiai sudarant paslaugos teikimo sutartį iš karto yra suderinami terminai, tad užsakovas gali tiksliai žinoti – kiek laiko teks laukti, kol bus galiausiai galima naudotis angaru.

  • Atliekama patikra.

Galiausiai, kai yra baigti angaro statybos darbai – atliekama detali patikra, kurios metu yra vertinamos visos techninės charakteristikos, smulkmenoms. Patikros padeda būti ramiu, kad suprojektuotas angaras bus ne tik ilgaamžis, tačiau ir saugus. Visas projektas baigiasi patvirtinimu, kad klientas neturi pastabų.

Market Rats inf. ir nuotraukos

Užs. Nr.641

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video