2024/03/28

 

KUPIŠKIO ABITURIENTAMS – PASKUTINIO SKAMBUČIO ŠVENTĖ

Ketvirtadienį Lauryno Stuokos-Gucevičiaus gimnazijos abiturientai šventė paskutinį skambutį. Autorės nuotrauka

Gegužės pabaigoje abiturientams nuaidi paskutinis skambutis. Ketvirtadienį šią šventę minėjo Kupiškio Lauryno Stuokos-Gucevičiaus gimnazijos ir Kupiškio technologijos ir verslo mokyklos mokiniai.

Subatėnai gimnazistai paskutinį skambutį švęs vėliau – gegužės 31 dieną.

Jurga BANIONIENĖ

84-a laida

Su Kupiškio Lauryno Stuokos-Gucevičiaus gimnazija šiais metais atsisveikins 98 abiturientai. Šventinį rytą pasipuošę jie rinkosi prie savo mokyklos. Visas keturias abiturientų klases pasitiko kuratorė Janina Vildžiūnienė.

Už rankų vesdamiesi pasveikinti atskubėjusius būsimuosius pirmokus iš Kupiškio mokyklos „Varpelis“, gimnazistai kilo į aktų salę, kur surengta paskutinė klasės vadovo valanda.

Plačiau skaitykite šeštadienio, gegužės 27 d., „Kupiškėnų mintyse“

Gimnazijos laiptais mokiniai kilo lydimi būsimų pirmokų iš Kupiškio mokyklos „Varpelis“.
Sėkmės su mokykla atsisveikinantiems abiturientams linkėjo trečiokai gimnazistai.
Seserys Julija (dešinėje) ir Elija Abromenko sakė, kad paskutinio skambučio šventę pasitinka pakilia nuotaika, nors su mokykla atsisveikinti gaila. Mokytis čia noriūnietėms labai patiko.
„Džiaugsminga nuotaika, prasideda naujas gyvenimo kelias. Žinoma, gaila palikti mokyklą, gal didesnis liūdesys pasijaus vėliau, dabar – daugiau džiaugsmo“, – šypsojosi IVb klasės mokinys Povilas Uckus.
Pasak Orintos Aleknaitės, ši diena – paskutinio skambučio šventė – ir graži, ir liūdnoka. Gaila atsisveikinti su gimnazija, nes čia užaugo, subrendo. „Planuoju stoti į architektūrą ir sekti Lauryno Stuokos-Gucevičiaus, kurio vardu ir pavadinta mano mokykla, pėdomis“, – atskleidė abiturientė.
Dalintis
Vėliausias komentaras
  • Didžiausios sėkmės, kurkit savo istoriją!

Rekomenduojami video