2024/04/26

 

AR ŽINOTE, KUR APSIPIRKTI PIGIAU? PADĖTI GALI MAXIMA AKCIJOS

Akcija ar ne, yra produktų, kurių įsigyti reikia nuolat. Tačiau yra produktų, kurie ilgai negenda ir įsigijus jų pigiau, galima nemažai sutaupyti. Taigi ką daryti, kad prekybos centre pradėtumėte išleisti mažiau? Gal dabar kaip tik taupote dideliam pirkiniui, atostogoms ar vaikų žaidimų nameliui kieme. Kad ir dėl kokių priežasčių nusprendėte sumažinti savo išlaidas, dalijamės patarimais, kurie gali jums padėti. Nuo to, kaip geriausiai panaudojamos MAXIMA akcijos iki patogių būdų palyginti kainas.

              Kad čekis būtų mažesnis…

                 Žinoma, taupymas nėra nė įdomus, nė smagus dalykas. Todėl norėdami „apgauti“ savo smegenis, jog taupyti yra smagu, galite pasitelkti keletą psichologų atrastų gudrybių.

                 Ar žinojote, kodėl taip smagu nusipirkti kokį bevertį šokoladuką ar smulkmeną namams, nors visai to neplanavote? Tai greitas būdas gauti atlygį dopaminu, vadinamuoju „laimės hormonu“, kuris išsiskiria atlikus mums malonią užduotį iki galo. Tačiau būtent tokie impulsyvūs pirkiniai gerokai padidina bendrą mokamą sumą. Ką daryti? Pasirodo, mūsų smegenims patinka atlikti užduotis iki galo, todėl patarimas susidaryti pirkinių sąrašą prieš einant į parduotuvę yra geras ne tik todėl, kad nieko nepamiršite, bet ir todėl, kad įsigiję visas prekes iš sąrašo jausitės užbaigę svarbų darbą – varnelėmis pažymėję (ar išbraukę) visus pirkinius sąraše. Skamba juokingai? Pabandykite šį triuką, kai kitą kartą eisite apsipirkti ir stebėkite savo savijautą.

              Išmaniai rinkitės kur apsipirkti

                 MAXIMA akcijos dažnai leidžia sutaupyti, tačiau jei šalia namų turite kelis prekybos centrus, verta patikrinti, kur eiti apsipirkti geriausia būtų būtent šį kartą. Tai nereiškia, kad reikės aplankyti visas parduotuves ir lyginti kainas. Juk šiais laikais jums padėti gali internetas!

                 Užsukę į raskakcija.lt galite pavartyti įvairių parduotuvių akcijų katalogus ir pasirinkti, kur šį kartą jums labiausiai apsimokėtų eiti. Galbūt planuojate pirkti saldumynų ir gėrimų vakarėliui? O gal buitinės chemijos? Gyvūnų maisto? Kiekvienu atveju vos keliais pelės paspaudimais galėsite įvertinti, kur šiuo metu taikoma akcija jums reikalingoms prekėms ir eiti į parduotuvę jau žinant, kad apsipirkti galėsite pigiau.

              Įsigykite daugiau už pigiau

                 Kai parduotuvėse taikomos didesnės akcijos, pavyzdžiui, 40 proc. ar daugiau, verta ilgai negendančių produktų įsigyti didesnį kiekį ir taip sutaupyti. Žinoma, čia reikia apsvarstyti kelis aspektus, kad toks apsipirkimas tikrai būtų naudingas.

                 Visų pirma, ar turėsite kur laikyti įsigytus daiktus? Pavyzdžiui, tualetinis popierius užima nemažai vietos, todėl prieš perkant 3 didžiules pakuotes pagalvokite, ar jos tilps jūsų sandėliuke. Jei kalba eina apie kosmetiką, asmens higienos prekes – atkreipkite dėmesį į jų galiojimo laiką. Dažnai neatidaryti šampūnai, dušo želės galioja 1–2 metus. Tačiau akcijų metu kartais išparduodami trumpesnio galiojimo laiko produktai. Todėl prieš pirkdami didesnį kiekį, patikrinkite, kiek ilgia galėsite juos laikyti savo lentynoje. Tas pats galioja ir kalbant apie maisto produktus, tokius kaip kruopas, miltus, konservus, aliejų ir pan. Įprastai jie galioja 1–3 metus. Todėl kai taikoma akcija, tai gali būti gera proga įsigyti didesnį kiekį ir sutaupyti.

Raskacija.lt inf. ir nuotrauka

Užs. Nr.636

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video