2024/04/18

 

HOROSKOPAS GEGUŽĖS 23 D.

Unsplash nuotrauka

AVINAS. Regis, naujų vilčių suteiks su šeima, nekilnojamuoju turtu susiję reikalai. Tvarkydami materialinius reikalus remkitės realiomis finansinėmis galimybėmis ir kitų žmonių patirtimi.

JAUTIS. Aktualūs bus su mokslu, žiniasklaida, komunikacijomis, technika susiję reikalai. Galite gauti aktualią informaciją, remontuoti reikalingą įrangą. Tikėtinos ir malonios simpatijos apraiškos, komplimentai.

DVYNIAI. Tikriausiai teks bendrauti su veikliais žmonėmis, kalbančiais jums suprantamais argumentais. Visgi kai kas gali būti pateikiama pernelyg optimistiškai, neracionaliai. Atskirkite reklamą nuo realybės.

VĖŽYS. Šiandien nestokosite jėgų darbui bei santykių reguliavimui. Gauti geri rezultatai kaip ranka nuims nuovargį ir stresą. Jūsų širdis bus kupina meilės. Tikriausiai žaibiškai sureaguosite į romantišką iniciatyvą.

LIŪTAS. Daug kas šiandien klostysis ne taip, kaip tikitės. Regis, aplinkiniams atrodysite neprognozuojami, nedisciplinuoti arba šalia esantieji jauks jūsų planus, nuostatas. Bus sunku išsivaduoti iš kitų įtakos.

MERGELĖ. Gali būti, kad teks tartis dėl bendros veiklos, organizuoti susirinkimus, vesti derybas, skirstytis pareigas, aiškintis įstatymus. Nusimato triukšmingi pasibuvimai su draugais, bendražygiais. Domins ir romantika, pasimatymai, kelionės.

SVARSTYKLĖS. Diena bus darbinga. Visgi jums gali atrodyti, kad blaško įvairūs dirgikliai – tai kažkas siekia atsakymo į flirtą ar padėkos už paslaugą, tai kažkas skubina ar verčia išlaidauti.

SKORPIONAS. Aktualūs bus su tarptautine situacija, kelionėmis, mokslu, informacija, ryšiais, žiniasklaida susiję reikalai. Tikėtini kontaktai su įtakingais žmonėmis arba užsieniečiais. Džiugins flirtas, romantika.

ŠAULYS. Tikėtina, kad atsiras naujų sąjungininkų, rėmėjų, arba verslo, investicinių perspektyvų. Tačiau nepervertinkite pirmojo įspūdžio ir savo galimybių. Tai, kas auksu žiba, nebūtinai yra vertinga ir tikra.

OŽIARAGIS. Galite gauti neblogą rezultatą, jeigu elgsitės ryžtingai, teisingai, bet ne įžūliai. Visgi daug lems simpatijos ir antipatijos. Pasisaugokite tų, kurie gali jums pakenkti. Regis, džiugių akimirkų teiks meilė, flirtas, vaikai.

VANDENIS. Aktyvi, produktyvi diena, tačiau neišvengsite konkurencinės įtampos bei įkyraus kišimosi į jūsų reikalus. Gali būti nelengva išvengti asmeninių ir viešųjų interesų konflikto. 

ŽUVYS. Šiandien jums gali pasireikšti azartiškos nuotaikos. Tikriausiai neblogai seksis žaidimuose, konkursuose, varžybose. Jei turite greitai pasiekiamą tikslą, šiandien galite prie jo priartėti. Aktyviai bendrausite su vaikais, gerbėjais.

ELTA

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video