2024/03/28

 

NAIVIAI NAUJOS VADOVĖS AKIMIS – JAUNĖJANTIS KAIMAS

Naivių bendruomenei pradėjo vadovauti šaknis šiame kaime po truputį įleidžianti Gintarė Geštautaitė. Nuotrauka iš asmeninio pašnekovės albumo

Balandžio pabaigoje, pasitraukus iš pirmininkės pareigų Genei Žilinskienei, Naivių kaimo bendruomenės vairą perėmė Gintarė Geštautaitė. Naiviuose su šeima ji įsikūrė ne taip ir seniai, prieš beveik trejetą metų. Čia pritapusi, susipažinusi su vietiniais žmonėmis ir bendruomenės veikla, ji ryžosi nerti į visiškai naują veiklos sritį.

Jurga BANIONIENĖ

Su bendruomenės palaikymu

G. Geštautaitė pasakojo, kad ilgametei Naivių kaimo bendruomenės pirmininkei G. Žilinskienei atsisakius šių pareigų, padrąsinta bendruomenės, nutarė imtis jai vadovauti.

„Jau anksčiau buvo kalbėta, kad pirmininkė norėtų pasitraukti, bet vis nepavyko rasti jai pamainos, neatsirado norinčių.

Su bendruomenės nariais pasikalbėjome. Pasakiau, kad galiu prisiimti šį darbą, jei visi padės. Tad bendromis jėgomis, toliau kažką bandysime daryti.

Gavau buvusios pirmininkės pritarimą, pažadą, jei iškils kokių klausimų, galėsiu visada į ją kreiptis. Man tikrai ši veikla visiškai nauja, daug dokumentacijos, sunku, bet svarbiausia, kad yra su kuo pasitarti“, – kalbėjo G. Geštautaitė.

Plačiau skaitykite gegužės 20 d. „Kupiškėnų mintyse“ arba prenumeruokite PDF

Bendruomenės vairą Gintarė Geštautaitė perėmė iš Genės Žilinskienės (kairėje).
Nuotrauka iš Naivių kaimo bendruomenės archyvo
Dalintis
Vėliausi komentarai
  • Naiviai – jega !!!

  • Naiviai visa gyvenima Naiviai. Pries kelis desimtmecius kokie sokiai vykdavo, , ziuredavome kino filmus. Kas pescias ,kas su dviraciaias ar motociklais atbirbdavo …. Ech , kad gryztu tie seni , geri laikai… Buvome laimingi… Gyvenimas eina ,zmones iseina i Anapili … Sekmes naujajai vadovei…

  • Labai gera antraštė :))))

  • Juokas ima iš tokių pirmininkiu

  • Abi pirmininkės- žemaitės 🙂

Rekomenduojami video