2024/04/23

 

HOROSKOPAS GEGUŽĖS 19 D.

Unsplash nuotrauka

AVINAS. Jeigu ką nors privalote užbaigti, nedelskite ir įdėkite pastangų. Labai atsakingai tvarkykite nuosavybės bei verslo reikalus, nes nuo to priklauso jūsų gyvenimo kokybė artimoje ateityje.

JAUTIS. Tai turėtų būti produktyvi diena, jei tik ryžtingai imsitės suplanuotų darbų. Labai svarbu laikytis technikos eksploatavimo taisyklių, priešgaisrinės saugos reikalavimų, jeigu ką nors statote, remontuojate ar įrenginėjate.

DVYNIAI. Diena turėtų būti rami, tačiau galite pajusti visos darbo savaitės nuovargį. Galbūt kiek negaluosite. Regis, labiausiai norėsis pasyviai ilsėtis, naršyti internete.

VĖŽYS. Įveikti kai kuriuos sunkumus bei sureguliuoti svarbius santykius jums turėtų padėti draugų patarimai, jų vertinimas žvelgiant iš šalies ir iš asmeninių patirčių. Būtų gerai, kad laikytumėtės sveikatai palankios dienotvarkės, vengtumėte streso.

LIŪTAS. Regis, teks nemažai paplušėti norint įvykdyti įsipareigojimus ir duotus pažadus. Nusimato rimti pokalbiai su politikais, pareigūnais, senais bičiuliais.

MERGELĖ. Galite sulaukti svarbių žinių iš užsienio arba iš valstybinės institucijos. Galbūt rimtais klausimais konsultuositės su profesionaliais specialistais. Gauta informacija išties pravers.

SVARSTYKLĖS. Iki šio vakaro jaunaties pravartu sutvarkyti skubius finansinius reikalus, atlikti atsiskaitymus, buhalterines operacijas ir pan. Nepaveskite žmonių, kurie jumis pasitiki.

SKORPIONAS. Tai gali būti svarbi tarpusavio santykių reguliavimo diena. Vienus santykius labiau sustiprinsite, kitus galbūt nutrauksite. Gali baigtis aktualaus klausimo teisminis nagrinėjimas ar pan. Saugokitės avarijų, ugnies.

ŠAULYS. Šiandien galite nemažai nuveikti arba išmokti naujų dalykų, reikalingų profesinei veiklai. Regis, bus ir neramių emocijų. Galbūt jas žadins mintys apie nelengvą kelionę, egzaminą, konferenciją ar kt.

OŽIARAGIS. Regis, didelę dėmesio porciją šiandien iš jūsų atsiims vaikai, mylimas žmogus ir augintiniai. Jiems nepagailėsite laiko, pastangų ir lėšų. Galbūt teks įvertinti baigiamą kūrybinį ar kitokį projektą, sąmatą, pateisinti išlaidas.

VANDENIS. Kasdienius savaitės darbus užbaigsite be trikdžių, tad visą laisvalaikį galėsite ir turbūt norėsite skirti sau bei šeimai ir pramogoms. Galimas šeimos biudžeto aptarimas.

ŽUVYS. Nebloga diena trumpoms išvykoms, pasitarimams, deryboms. Tikėtinas komercinis susitarimas, naudinga informacija per reklamą, žiniasklaidą, artimus žmones. Rasite laiko ir pramogoms.

ELTA

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video