2024/03/29

 

HOROSKOPAS GEGUŽĖS 15 D.

Unsplash nuotrauka

Gegužės 15-oji – Steigiamojo Seimo susirinkimo diena; Tarptautinė šeimos diena; Šv. Izidorius, Sėjos pabaiga.

AVINAS. Diena bus gana prieštaringa. Iš ryto jėgų bus nedaug, savijauta nedžiugins. Visgi įdienojus gali kilti stiprus poreikis griebtis tų šeimai svarbių reikalų, kuriuos iki šiol bandėte ignoruoti. Pagaliau suvokėte, kad taip, kaip yra, nebegali būti ir reikia veikti.

JAUTIS. Reikalai klostysis prieštaringai, tačiau nėra to blogo, kas neišeitų į gera. Regis, sulauksite pagalbos, socialinio solidarumo, empatiško požiūrio į tai, kas jums neduoda ramybės. Kažkokia jūsų problema išsispręs kitų žmonių pastangomis.

DVYNIAI. Aplinkybės klostysis palankiai, atrodys, jog nebėra kliūčių įgyvendinti sumanymus. Iš bendraminčių sulauksite palaikymo aktualiu klausimu, jei svarbu kažką įtikinti prisidėti prie bendro gėrio. Visgi pasitaikys ir įtarių asmenų, rezgančių intrigas.

VĖŽYS. Jums puikiai seksis viskas, ko ryžtingai imsitės. Galite priimti sprendimą dėl ateities tikslų, studijų, kelionės, kūrybinių ar sporto gastrolių, projekto ar kt. Tikėtinas geras pasirinkimas.

LIŪTAS. Šiandien galite atgauti skolą, kurios nebesitikėjote susigrąžinti. Arba kaip tik filosofiškai nuspręsite jos nebereikalauti ir palikti skolininkui tarsi labdarą, vildamiesi sau palankių „karmos taškų“ už savo kilnų poelgį.

MERGELĖ. Šiandien gali paaiškėti, kad kai kurie jus supantys žmonės yra dvasiškai gilesnės ir stipresnės asmenybės, nei manėte. Galite gauti pasiūlymą leistis į kelionę, imtis naujo projekto ar kt. 

SVARSTYKLĖS. Darbe plušėsite taip, kad net dulkės rūks. Regis, labai stengsitės kažką įrodyti sau ir kitiems, įveikti konkurentus ir pan. Tam tikslui išties teks sutelkti protines bei fizines jėgas ir pasidomėti įstatymais.

SKORPIONAS. Tai puiki diena sportui, meilei, kūrybinei ir pedagoginei veiklai. Stengtis bus verta dėl daugelio įvairių dalykų. Drąsos ir valios jums neturėtų pristigti, kad ir ko imsitės.

ŠAULYS. Įvairiais būdais stengsitės būti vertingi ir svarbūs dominantiems asmenims, vaikams. Galite įgyvendinti drąsų sumanymą, rasti sąjungininkų ar net dosnių rėmėjų.

OŽIARAGIS. Šiandien kažko reikšmingo galėsite pasimokyti iš artimos aplinkos žmonių, partnerių ar konkurentų. Geri pavyzdžiai turėtų užkrėsti ir būti naudingi.

VANDENIS. Šiandien bus gerai visa, kas paprasta ir patikima. Galite gauti darbo pasiūlymą arba naudos iš ką tik pasikeltos kvalifikacijos, įgytų aktualių žinių.

ŽUVYS. Puiki, aktyvi, produktyvi diena. Neleiskite laiko veltui, nes tikėtina sėkmė ir sporte, ir kūrybos srityse, ir versluose, ir veiklose su augančia karta. Galbūt sulauksite rėmėjų, suinteresuotų asmenų pagalbos.

ELTA

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video