2024/04/19

 

HOROSKOPAS GEGUŽĖS 14 D.

Pixabay nuotrauka

Gegužės 14-oji – Pilietinio pasipriešinimo diena.

AVINAS. Šiandien aiškinkitės paslaptis, klauskite patarimų, bet venkite liežuvauti, svaigintis. Verčiau nesistenkite kitų pakeisti ir diktuoti savo valios. Kaupkite jėgas, žinias, kūrybinę energiją.

JAUTIS. Šiandien būsite nusiteikę bendrauti, draugauti, flirtuoti, sportuoti. Sugebėsite padaryti gerą įspūdį pašnekovams, publikai. Galite išplėsti pažįstamų ratą, sutelkti žmones bendram tikslui.

DVYNIAI. Šiandien tikriausiai neišvengsite tam tikro viešumo. Regis, jus labiau domins tai, kas vyksta toli už jūsų namų sienų nei asmeninis gyvenimas, o kitus dominsite jūs su savo gyvenimu bei vertybėmis. Galbūt išgirsite keistų naujienų apie save.

VĖŽYS. Iš interneto galite gauti daug informacijos jus dominančiu klausimu. Jeigu dabar keliaujate, ruošiate mokslinį straipsnį ar sportuojate, jausitės prasmingai praleidę laiką. Pasisemsite naujų idėjų.

LIŪTAS. Šios dienos teikiamą įžvalgą pravartu išnaudoti – stenkitės suprasti žmones, su kuriais jus sieja ypatingi jausmai ar reikalai. Galite padaryti netikėtų atradimų, ypač pasikalbėję su psichologiškai giliu žmogumi.

MERGELĖ. Pasižymėsite padidėjusiu jautrumu priešingos lyties dėmesiui ir apskritai kitų žmonių įtakai bei problemoms. Noriai gilinsitės į svetimus reikalus, dalinsite patarimus. Raskite laiko nueiti į kultūrinį ar sportinį renginį.

SVARSTYKLĖS. Nebloga diena ir darbams, ir turiningam laisvalaikiui. Regis, prisiplanuosite sveikatos ir išvaizdos tobulinimo praktikų. Jūsų didesniu dėmesiu džiaugsis naminiai gyvūnai. Jei tokių neturite, gali kilti ūpas įsigyti.

SKORPIONAS. Ši diena skatins sportines aistras, kūrybingumą, romantišką polėkį, bet kartu gali atnešti netikėtumų, susijusių su vaikais, partneriu ar mylimu žmogumi.

ŠAULYS. Jums labai norėsis kuo daugiau laiko praleisti su dominančiu žmogumi, sieksite fizinio ir kitokio intymumo ar naudos. Kad tai pavyktų, būsite linkę elgtis nelabai etiškai, manipuliuoti.

OŽIARAGIS. Šiandien daug bendrausite su artimaisiais, kaimynais. Jūsų aktyvumas stimuliuos kitus žmones. Galite spontaniškai suplanuoti talką, iškylą, diskusijas, išvyką ar kt.

VANDENIS. Šiandien rinksitės komfortą, žemiškus malonumus. Išties metas save palepinti, tik neužmirškite ir artimųjų poreikių. Dalinantis tuo, kas yra gardu, gražu, malonu, žymiai lengviau kurti jaukų artumą, savitarpio supratimą.

ŽUVYS. Puiku, jei kuo daugiau dėmesio šiandien skirsite artimiausiems žmonėms, nes jiems to tikrai reikia. Galimas netikėtas flirtas arba viliojamas pasiūlymas iš gero pažįstamo, seno bičiulio ar pan.

ELTA

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video