2024/04/20

 

HOROSKOPAS GEGUŽĖS 13 D.

Jurgos Banionienės nuotrauka

Gegužės 13-oji – Meilės diena, deivės Mildos šventė; Pasaulinė kokteilių diena; Tulpių žydėjimo šventė; Pasaulinė migruojančių paukščių diena.

AVINAS. Šį rytą leiskite sau ilgiau padrybsoti lovoje, patinginiauti, pasvajoti. Tai jums tik į naudą – savijauta pagerės, prisipildysite naujų jėgų. Labiau galite pasikliauti intuicija, nes ji apjungs ir sąmoningą pasirinkimą, kylantį iš tvirto žinojimo.

JAUTIS. Džiaugsmo gali suteikti kelionė, gražių daiktų pirkimas, meilės pasimatymas, susitikimai su senais draugais, šou renginiai. Regis, niekur neprarasite saiko ir takto.

DVYNIAI. Tikriausiai savaitgališkas atsipalaidavimas bus įmanomas tik atlikus svarbią pareigą. Jūsų pastangos bus atlygintos. Turbūt aktyviai diskutuosite, politikuosite.

VĖŽYS. Domins kultūriniai renginiai, sporto varžybos, kelionės, pasimatymai. Galite suorganizuoti turiningą laisvalaikį vaikams. Regis, puikiai nuteiks nepažįstamų žmonių dėmesys. Galite susirasti naujų draugų, gerbėjų socialiniuose tinkluose ar kelionėje. 

LIŪTAS. Ilgo naudojimo daiktai, senienos šiandien gali būti jūsų susidomėjimo objektai. Galbūt įsigysite vertingą daiktą, kurio vertė dar yra deramai neįvertinta, neatskleista.

MERGELĖ. Šiandieniniai susitikimai gali būti reikšmingi. Tikriausiai bus išsakyti susikaupę jausmai, troškimai ir išsiaiškinti kitų žmonių elgesio motyvai. Geriausiai seksis, jei priimsite žmones tokius, kokie jie yra, ir tiesiog džiaugsitės jų draugija.

SVARSTYKLĖS. Ši diena primins apie namų ar žemės ūkio rūpesčius ir vers atkreipti dėmesį į savo ar namiškių, augintinių sveikatos būklę, išvaizdą. Būsite nusiteikę išleisti pinigų kosmetikai, drabužiams, grožio procedūroms ar kitkam, kas teikia grožį, komfortą.

SKORPIONAS. Ši diena nepašykštės pramogų ir dėmesio. Galbūt realizuosis troškimas, susijęs su meile, kelionėmis, scena ar vaikais. Tikėtinas ilgai siektas laimėjimas arba rimtas įsipareigojimas.

ŠAULYS. Šiandien jūsų mintys suksis apie praeitį ir ateitį. Galite pagaliau pasiryžti pokyčiui, susijusiam su šeima, nuosavybe ar kt. Jei tai nėra aktualu, norėsis paprasčiausių žemiškų malonumų, komforto. Tuo mielai dalinsitės su sielai artimais žmonėmis.

OŽIARAGIS. Visa diena turėtų būti aktyvi. Teks daug bendrauti bei tvarkyti iš anksto numatytus reikalus, prisidėti prie talkos, iškylos, ekskursijos ar renginio organizavimo ir pan. Regis, kažkuo labai nudžiuginsite artimą žmogų.

VANDENIS. Tai gali būti gurmaniška diena. Galbūt kažkam teiksite dovaną ar dalyvausite vaišėse. Malonumo teiks apsipirkinėjimas, nes pagaliau leisite sau įsigyti trokštamą daiktą ar paslaugą.

ŽUVYS. Šiandien be vargo pavyks surasti gerą kompaniją ir įdomių užsiėmimų. Galbūt vyksite į svarbų renginį arba patys būsite jo organizatoriai, svarbiausi dalyviai. Puiki diena rimtiems meilės prisipažinimams, įsipareigojimams, vaikų veiklų planavimui.

ELTA

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video