2024/04/25

 

HOROSKOPAS GEGUŽĖS 10 D.

Unsplash nuotrauka

AVINAS. Būsite dalykiški, pareigingi, todėl plušėsite iš širdies. Gali būti prasitarta apie numatomą reformą, kuri jums kelia nerimą. Vakaras gali būti konfliktiškas. Pasisaugokite traumų, valdykite savo impulsyvumą.

JAUTIS. Šiandien būsite nusiteikę pasirodyti viešumoje, reprezentuoti savo veiklą, filosofuoti, aptarinėti politikos, švietimo, mokslo temas. Galite domėtis įstatymais, ieškoti teisybės ar jums priimtino požiūrio pagrindimo. Atsargiai kelyje, ypač vakare.

DVYNIAI. Aktualūs bus paskolų, mokesčių, investicijų klausimai. Galite išsiaiškinti seniai jus dominusį klausimą. Vakare gali kilti noras paišlaidauti. Įvertinkite poreikį bei galimybes.

VĖŽYS. Tikriausiai neišvengsite konkurencinės kovos, kad ir kokia sritis jums būtų aktuali. Tačiau ir iš konkurentų galite sulaukti įdomių pasiūlymų. Svarbu neaštrinti santykių ir neprarasti takto, kitu atveju vakaras bus nemalonus. Saugokitės traumų, ugnies.

LIŪTAS. Būsite energingi ir kūrybingi, daug reikalausite iš pavaldinių, kolegų ir iš savęs. Regis, labiau parūps įvaizdžio ar interjero klausimai ir tam nepagailėsite pinigų. Deja, vakare galite „lūžti“ iš nuovargio ar patirti stresą, priepuolį. Saugokite sveikatą.

MERGELĖ. Jėgų, kūrybingumo ir įkvėpimo šiandien jums nepristigs, kad ir ką esate sumanę. Regis, būsite nusiteikę ir meilės nuotykiams. Jeigu turite vaikų, daug dėmesio skirsite jiems.

SVARSTYKLĖS. Neišvengsite rūpesčių ir darbe, ir namuose. Ne vienas tikisi jūsų paramos, globos. Kita vertus, ir jums norisi atsiremti į tvirtesnį petį, pasimėgauti komfortu. Deja, vakare ramybė gali akimirksniu išgaruoti. Saugokitės ugnies, agresijos.

SKORPIONAS. Regis, bus aktualu gauti reikiamą informaciją, instruktažą ar įrangą, pasiruošti egzaminui, interviu, išvykti į trumpą kelionę ar pan. Regis, vykusiai pasinaudosite aplinkinių patarimais ir žiniomis. Atsargiai kelyje.

ŠAULYS. Gali atsirasti vienas kitas darbelis, užsakymas, iš kurio tikitės naudos. Galbūt tai išties apsimokės. Visgi yra rizika, kad vakare prarasite daugiau, nei pavyko gauti. Pernelyg neišlaidaukite, nesigirkite, saugokitės nuostolio.

OŽIARAGIS. Šiandien kilusios idėjos gali būti vertos dėmesio bei turėti tam tikrą eigą. Tai labai priklausys nuo jūsų asmeninės iniciatyvos ir gebėjimo imti vadžias į savo rankas. Iš konkurentų, oponentų galite sulaukti nekokių reakcijų. Venkite konfliktų.

VANDENIS. Ši diena neskatins aktyvumo, nebent turite meniškų polinkių, užsiimate labdara, filantropija, farmacija ar medicina. Minėtos sritys neleis nuleisti rankų. Vakare problemų gali sukelti gyvūnai. Neerzinkite jų, saugokite savo ir kitų sveikatą. 

ŽUVYS. Tai gali būti susitikimų su draugais, gerbėjais diena. Regis, būsite kviečiami, laukiami. Atsargiai su azartiniais žaidimais, pavojingu sportu ir kitokia rizika. Vakare ypač saugokite vaikus.

ELTA

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video