2024/04/26

 

HOROSKOPAS GEGUŽĖS 9 D.

Unsplash nuotrauka

Gegužės 9-oji – Europos diena.

AVINAS. Netikėtumų galite sulaukti verslo srityje arba susijusių su nuosavybe, finansine dokumentacija ir pan. Spontaniškai galite kažką įsigyti ar parduoti. Galite tikėtis paramos verslui arba išradingai to siekti.

JAUTIS. Gali kilti netikėtų, originalių sumanymų. Regis, mintys suksis apie studijas, keliones, emigraciją arba naują, dar neišbandytą veiklą. Venkite beatodairiškos rizikos, tačiau naujovių nebijokite.

DVYNIAI. Nevilkinkite finansinių reikalų ir dokumentų tvarkymo. Tačiau tai bus nelengva, jei jus įtrauks internetas ir ten „įstrigsite“. Pirmiausia atlikite tai, ką privalote.

VĖŽYS. Pajusite energijos antplūdį arba kūrybinį įkvėpimą. Visgi labai jautriai reaguosite į bet kokį priekaištą, kritiką. Svarbus bus kolektyvo solidarumas ir staiga gali išryškėti, kas yra tie draugiški palaikantieji, o kas elgiasi kaip pavojingi priešai.

LIŪTAS. Šiandien noriai darbuositės. Domins įvairios naujovės bei galimybės jas diegti. Visgi darbe gali susidaryti nervinga situacija dėl netikėtos problemos ar iškvietimo pas vadovą „ant kilimėlio“. Venkite avantiūrų, laikykitės disciplinos bei darbo etikos.

MERGELĖ. Šiandien spinduliuosite charizmą. Jeigu dalyvausite šou renginyje, žaidime, galite laimėti prizą, sulaukti aplodismentų, pripažinimo. Galite susigundyti siūloma neįprasta paslauga, kelione, mokymo kursais ar pan.

SVARSTYKLĖS. Mintys suksis apie pokyčius, bet kasdieniniai rūpesčiai, rutina glemšis daug jūsų laiko. Norite ar nenorite, pravartu pasirūpinti namais, šeima, nuosavybės klausimais.

SKORPIONAS. Teks daug bendrauti. Galimas netikėtas keistas incidentas, susidūrimas su neprognozuojamais asmenimis, oponentų pretenzijos ar nevaldomi emociniai ekscesai. Pasitelkite kantrybę.

ŠAULYS. Šiandien venkite rizikuoti sveikata ir darbo vieta bei pareigomis, statusu. Šios sritys gana nesaugios. Tinkamai eksploatuokite elektros įrangą, kitą techniką, laikykitės taisyklių.

OŽIARAGIS. Šiandieną pasitikėsite savimi, būsite nusiteikę rizikuoti ir mėginsite pastūmėti pirmyn aktualų reikalą, projektą. Tai turėtų atnešti gerų rezultatų. Gali pavykti tai, kas atrodė neįmanoma. Lavinkite, saugokite vaikus.

VANDENIS. Nerimo gali sukelti artimam žmogui staiga kilusi problema, sveikatos sutrikimas ar kitoks netikėtumas. Pasirūpinkite namų ir namiškių saugumu. Venkite svaigalų ir būkite atsargūs kelyje.

ŽUVYS. Be dėmesio šiandien neliksite. Intensyvus bendravimas beveik garantuotas. Tačiau daug kalbėdami galite „prisikalbėti“. Jeigu teiksite interviu, apgalvokite kiekvieną frazę. Atsargiai kelyje.

ELTA

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video