2024/03/28

 

HOROSKOPAS GEGUŽĖS 8 D.

Pixabay nuotrauka

Gegužės 8-oji – Tarptautinė raudonojo kryžiaus diena; Šv. Stanislovas, Cibulinis; Lietuvos muitinės įkūrimo diena; Antrojo pasaulinio karo aukų atminimo diena.

AVINAS. Regis, stiprės poreikis plėsti akiratį, mokytis, keliauti. Galimi susitikimai su užsieniečiais, intelektualais. Galbūt teiksite interviu, rengsite straipsnį, sąmatą ar planą.

JAUTIS. Ši diena nepraeis veltui, jeigu imsitės reikalų, susijusių su finansais, draudimu, paveldėjimu, psichologija. Galbūt pagaliau pasiryšite kažkokiai inovacijai, naujovei arba naujiems santykiams.

DVYNIAI. Gana lengvai susitarsite dėl jums ir kitiems aktualių dalykų. Taps aiškesni prieštaringo elgesio motyvai, slapti tikslai. Atvirai pasikalbėjus, išnyks dalis to priešiškumo, kuris trukdė rasti kompromisą.

VĖŽYS. Gali tekti grįžti prie pradėtų ir nebaigtų darbų, prisiimti atsakomybę už kai kuriuos pokyčius. Galbūt pradėsite formuoti modernesnį savo įvaizdį, tobulinti darbo metodus ar ieškotis naujo darbo.

LIŪTAS. Ši diena gali atnešti naujovių į darbo sritį. Gali būti, kad nauji projektai ar kūrybiniai planai ims suktis jūsų galvoje. Arba nustebins išryškėję vaikų originalūs gebėjimai, keisti pomėgiai.

MERGELĖ. Kursite planus, susijusius su šeiminiu gyvenimu ar nauja gyvenamąja vieta, namų aplinkos atnaujinimu, persikraustymu, egzotinėmis kelionėmis. Jeigu studijuojate, teks rimčiau įnikti į mokslus, naršyti internete.

SVARSTYKLĖS. Jūsų šiandieninė veikla bus rezultatyvi tik veikiant išvien su kolektyvu, komanda. Nepraleiskite progos atnaujinti svarbią pažintį, sudaryti reklamos sutartį ar paskirti pasimatymą dominančiam asmeniui. Nelįskite į skolas.

SKORPIONAS. Gali būti, kad pagaliau apsispręsite kažkokiu verslo, darbo ar asmeninių santykių klausimu. Visgi kitos pusės argumentai, poelgiai staiga vėl gali viską sujaukti.

ŠAULYS. Būsite jautrūs, linkę į prisiminimus, nuotaikų kaitą. Tikėtinas neplanuotas dalykinis pokalbis. Jeigu imsitės kažko svarbaus, viską darykite iš esmės, neužmiršdami teisinės reikalo pusės.

OŽIARAGIS. Galite sužinoti kažkokią paslaptį arba išgirsti keistus gandus. Tikėtina ir tokia konfidenciali informacija, kuria verta pasinaudoti. Neblogų rezultatų duos kūrybinė veikla, vaikų ugdymo naujovės.

VANDENIS. Ryžtingiau veikti skatins draugai, bendraminčiai. Regis, atrasite, ką daryti, jei vis dar turite dilemų dėl nekilnojamojo turto, verslo projekto ar šeimos.

ŽUVYS. Regis, patiriate spaudimą dėl būtinų naujovių ar pan. Jeigu pokyčiams visgi nesiryžtate, tai susitaikykite su tuo, ką dabar turite ir kokios pasekmės jūsų laukia. Venkite rizikos kelyje.

ELTA

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video