2024/04/19

 

HOROSKOPAS GEGUŽĖS 7 D.

Agnės Penkauskaitės nuotrauka

Gegužės 7-oji – Spaudos atgavimo, kalbos ir knygos diena; Motinos diena.

AVINAS. Jūsų sąmonė aus įdomesnės ateities viltis, stimuliuos norą keliauti, keistis, tobulinti savo vidų ir išorę, plėsti akiratį, mokytis. Tačiau net ir protingiausios jūsų mintys šiandien kažkam nepatiks, ypač iš ryto. Tuo metu verčiau nefilosofuokite.

JAUTIS. Kils paskatų atlikti techninius, ūkinius reikalus, kuriuos iki šiol atidėliojote. Regis, bus sunku atsispirti nepigiai kainuojančioms pagundoms. Galite išlaidauti norėdami kažkuo pasižymėti, pasipuikuoti.

DVYNIAI. Rytas gali prasidėti nuo nepageidaujamų pareigų ar senove dvelkiančių moralų. Regis, jausite vertybinį pasipriešinimą, oponavimą. Gali sudominti ne patys tinkamiausi būdai, kaip pasiekti norimą tikslą.

VĖŽYS. Iš galvos neišeis planuojami darbai, nors ir bandysite kažkaip užsimiršti. Jeigu išvakarėse pernelyg aktyviai leidote laiką, galite nekaip jaustis arba sulaukti kritikos.

LIŪTAS. Būsite nusiteikę smagiai leisti laiką su vaikais ar be jų, dalyvauti dominančiame renginyje, gamtoje organizuoti iškylą ar kt. Galbūt pavyks pasireikšti kūrybos ar sporto srityje.

MERGELĖ. Jums derėtų nesikrimsti, jeigu keisis kai kurie planai ir vietoj smagaus laisvalaikio teks tenkintis rutina. Pasitelkite kantrybę bendraudami su asmeniu, kuriam prireikė pagalbos ar šiek tiek daugiau jūsų dėmesio.

SVARSTYKLĖS. Šiandien galite daug nuveikti, jei tik nepasiduosite pagundai į viską numoti ranka. Jei privalote mokytis, susiimkite, nes žinios savaime į galvą neįšoks. Ką nors darydami su technika, pasidomėkite jos eksploatavimu ir saugumo reikalavimais.

SKORPIONAS. Puikiai jausite pagrindą po kojomis ir pasižymėsite komercine uosle. Regis, galite suabejoti artimo žmogaus ketinimais, jei jie pareikalautų nemažų išlaidų.

ŠAULYS. Vargins vidiniai ir išoriniai konfliktai. Galite susidurti su pavydu, kažkieno asmeninėmis ambicijomis ar pasenusiomis dogmomis. Pasistenkite atsikratyti neigiamų emocijų ir atsipalaiduoti. Pabūkite gamtoje, pajudėkite.

OŽIARAGIS. Domins okultiniai dalykai, religijos, menai, parodos. Norėsite atitrūkti nuo neraminančių minčių, prasiblaškyti. Galbūt rasite atsipalaidavimo būdų, kurie gali būti nekaip įvertinti. Saugokite sveikatą ir reputaciją.

VANDENIS. Šiandien nesunkiai pritrauksite jums draugiškus žmones, nes jie patys pageidaus jūsų draugijos. Galite mėginti organizuoti talką, iškylą, vakarėlį ar kt. Tik neatsukite nugaros savo artimiesiems, tarsi jie būtų mažiau svarbūs už kitus asmenis.

ŽUVYS. Šiandien būkite kuo kantresni su aplinkiniais, neužkraukite kitiems savo problemų, įtarimų. Būtina aktyvi veikla, nes neišnaudota energija prasiverš netinkamai. Nepalikite be priežiūros vaikų.

ELTA

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video