2024/04/19

 

HOROSKOPAS GEGUŽĖS 6 D.

ŽŪM nuotrauka

Gegužės 6-oji – Tarptautinė diena be dietų.

AVINAS. Regis, domėsitės nepigiomis prekėmis ir jų ieškosite. Pagalvokite iš anksto, kiek pinigų galite išleisti vienam ar kitam tikslui. Jei pirkiniai nėra būtini ir galite daug ką padaryti savo rankomis, tai tuo ir užsiimkite – taisykite, meistraukite ir kt.

JAUTIS. Norėsite labai daug, bet vien gražių norų neužteks. Sulauksite priekaištų, jeigu nepakankamai dėmesio skirsite šeimai, antrajai pusei. Verčiau pamėginkite įtraukti artimuosius į bendrą veiklą bei laisvalaikį. 

DVYNIAI. Šiandien labiausiai rūpės šiam savaitgaliui suplanuotas ir dar nebaigtas ūkinis ar kitoks darbas, pareiga, susijusi su augintiniais, pažadėta paslauga ar pan. Jei bus daug laisvo laiko, prie veidrodžio staipysitės kiek ilgiau nei paprastai.

VĖŽYS. Regis, noriai dalyvausite renginiuose, žaidimuose, sportinėse varžybose, veiklose su vaikais. Stengsitės įnešti pavasarinio tonuso į tai, kas jus domina ir kuo užsiimate.

LIŪTAS. Ši diena užvers buitiniais rūpesčiais. Galbūt mėginsite laikytis dietos, keisti savo įvaizdį. Tai šiek tiek didins emocinę įtampą. Kita vertus, nuotaiką gali pagerinti nesunkus darbelis gryname ore arba susikurtas jaukumas namuose.

MERGELĖ. Šiandien nemažai malsite liežuviu ir nepaleisite iš rankų telefono. Būsite nusiteikę rinkti informaciją, naršyti internete. Neignoruokite šeimos narių poreikių.

SVARSTYKLĖS. Šiandien labiau parūps nuosavybės, materialinės gerovės klausimai, arba norėsis tiesiog maloniai pasilepinti ir palepinti kitus. Jeigu galite sau tą leisti, taip ir padarykite. Tai suteiks vidinės ramybės, pasitenkinimo.

SKORPIONAS. Jeigu naktis praėjo ramiai, šiandien po truputį atsipalaiduosite. Regis, rasite malonių užsiėmimų ir net patys nustebsite, kokie galite būti kūrybingi, šmaikštūs ir mieli.

ŠAULYS. Šiandien vertinsite uždarą, rafinuotą arba itin intymų bendravimą. Tai leis jums nepervargti bei apsisaugoti nuo nereikalingų apkalbų. Kita vertus, daug ką griaus nuobodulys.

OŽIARAGIS. Kas buvo slapta, dabar gali tapti labiau atvira. Pravartu atitrūkti nuo buitinės rutinos ir apsilankyti turiningame renginyje, vykti į ekskursiją ar tiesiog ten, kur dar nesate buvę.

VANDENIS. Naktis gali būti nerami, tačiau diena žada neblogas paskatas prasmingai veiklai ir aktyviam laisvalaikiui. Planuotą tikslą galite įgyvendinti be didelio vargo.

ŽUVYS. Regis, ne itin nuoširdžiai elgsitės su namiškiais, siekdami be jų ištrūkti iš namų arba bandydami išvengti buitinių pareigų. Paieškokite galimybės užsiimti tuo, kas ir jums, ir jiems būtų įdomu.

ELTA

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video