2024/04/20

 

HOROSKOPAS GEGUŽĖS 5 D.

Unsplash nuotrauka

Gegužės 5-oji – Vandentvarkos darbuotojų diena; Berniukų šventė (Tango no Sekku); Tarptautinė akušerių diena.

AVINAS. Regis, būsite užsiėmę verslo, nuosavybės ar aplinkos tvarkymo klausimų sprendimu. Galite patirti spaudimą dėl investavimo, skolų grąžinimo. Verta pamąstyti, kas nereikalinga, nenaudinga, kam esate skolingi.

JAUTIS. Įvairiai gali pakrypti jūsų santykiai tiek su kolegomis, tiek su partneriais ir oponentais. Jei jaučiate, kad nesate pasirengę reformoms, neturite sąjungininkų, tai bent jau stenkitės išsaugoti finansinį ir kitokį stabilumą.

DVYNIAI. Turite daug neatliktų darbų – tai vargina ir erzina. Patartina susidaryti konkretų darbų planą ir jo laikytis. Išleiskite vieną kitą eurą patobulinti savo įvaizdį.     

VĖŽYS. Šiandien visose srityse bus daug emocijų, nerimo, blaškymosi, todėl ne viskas gali pavykti. Geriau būtų savo dėmesį labiausiai koncentruoti į šeimos rūpesčius, vaikų poreikius.

LIŪTAS. Nuo jūsų elgesio su kitais žmonėmis priklausys ir bendra nuotaika, ir kitokios galimybės. Tikriausiai jums itin rūpės neišspręstos buitinės ar finansinės problemos.

MERGELĖ. Tikriausiai spręsite technines problemas, intensyviai bendrausite. Aktualūs bus su mokslu, žiniasklaida, korespondencija, literatūra, reklama, pervežimais susiję reikalai.

SVARSTYKLĖS. Šiandien aplinkiniams atrodys, jog finansiniai interesai visiškai užvaldė jūsų dėmesį, o kitų žmonių poreikiai nustumiami į šalį. Tuo metu bendravimas su aplinkiniais išeitų į naudą.

SKORPIONAS. Šiandien bus sunku susitarti su kitais bei neprarasti savitvardos, optimizmo. Būkite atidūs ir rūpestingi, tausokite sveikatą. Nekaltinkite kitų tuo, dėl ko patys esate kalti. Geriau būtų nepasirašinėti svarbių dokumentų.

ŠAULYS. Susitaikykite su tuo, kad šiandien nenuveiksite kažin ko naudingo. Galbūt vargins prastesnė savijauta, pagirios arba pasireikš keistas silpnumas. Vertėtų laikytis sveikos dietos, apsitvarkyti darbo aplinką, namus.

OŽIARAGIS. Šiandien vertėtų nukreipti energiją į rimtus reikalus ir iš peties padirbėti. Galimi oficialūs susitikimai. Matydami, kad stengiatės, ir aplinkiniai turėtų darytis solidaresni, nusiteikę labiau bendradarbiauti, nei jus kritikuoti.

VANDENIS. Nervinga diena. Stenkitės išlaikyti emocinę pusiausvyrą ir išvengti konfliktų, susipriešinimo. Užsiimkite mėgstama veikla ir nekaupkite negatyvo.

ŽUVYS. Tikriausiai teks bendrauti su užsieniečiais, specialistais, valdininkais. Pravartu stabtelėti ir susimąstyti prieš žengiant svarbų žingsnį. Dėl rimtų problemų pirmiausia pravartu pasitarti su tais, kurie galėtų jums padėti, patarti.

ELTA

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video